Quantcast

Близнашки писал на Станишев, моли го да подкрепи Кристалина

Нели Чолашка Последна промяна на 13 август 2014 в 13:27 1157 8

Сергей Станишев, лидер на ПЕС и бивш лидер на БСП.

Изпратих писмо на Сергей Станишев, в което го призовавам да подкрепи Кристалина Георгиева, каза служебният премиер Георги Близнашки след заседанието на Министерския съвет. 

По думите му има шанс българският еврокомисар да стане вицепрезидент на Еврокомисията.

Самата Георгиева днес присъства на заседанието на служебния кабинет, който миналата седмица я номинира за втори мандат в Еврокомисията.

Близнашки е помолил Станишев, който е лидер на ПЕС, за съдействие, тъй като ресорът външен министър на ЕС е от квотата на евросоциалистите. Близнашки дълги години беше член на БСП и вероятно добре познава бившия лидер на партията.

Премиерът обеща да пусне на страницата на правителството цялото писмо до бившия лидер на БСП.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.08 2014 в 17:38

Само за една година, така се разпасаха червеногъзляците, че още дълго ще се наложи да им ринеме лайната.
Освен ако не се появи критична, радикална маса.

А и троловете все още са силно активни(значи, има още откраднати пари), за жалост.

13.08 2014 в 17:17

Мислех, че комунягите обичат Сталин, пък те Сталинка, та Сталинка. Пуста конспирация!

13.08 2014 в 14:31

Евтин PR. ПЕС договори подкрепа на Жан-Клод Юнкер за председател на ЕК срещу реципрочна подкрепа за втория човек в ЕК. Естествено, че ПЕС ще държи на договореностите докато се появи взаимно приемлив кандидат. КриСталинка със сигурност не е. Отвратителен избор за министър-председател на служебното правителство. Ренегат с болшевишки пропагандни номера.

13.08 2014 в 14:22

Европейците все още на са толкова, че да турят за "външен министър" особа с рожденно име "СТАЛИНКА".

13.08 2014 в 14:19

Браво на премиера! Мъчи се човека да води диалог ама то с онова русофило-комунистическо изчадие няма как да се получи. Ще си запали къщата само и само на Вуте плевника да изгори.

13.08 2014 в 13:59

А бе тоя Близнашки, кой го е избрал, че той от мое да избира кого да подкрепя за наш европейски комисар?! Ми, тогава да не ходим на избори въобще?! Близнашки да предложи Бойко за бъдещ наш министър председател и да си седнем на демократияните задници всички! Ей, голяма пародия са тич избори в България! Особено след милоционерската вакханалия в управлението! Ама голяма пародия!Истинска подигравка с демокрацията е това! Да ги питам сега протестърите те за такава справедливост ли се бореха и така ли си представят демократична България|?!

13.08 2014 в 13:51

Напразни надежди, проф. Близнашки! Съселът е подъл, завистлив и безроден. Просто комунист. Няма да стане с призоваване и с молби. Само с директна заплаха. Вие си знаете за какво.

13.08 2014 в 13:34

Хамстерът сто на сто от злоба и напук ще направи всичко възможно да прецака Георгиева, толкова е долна тая дребна черна душица...