Quantcast

Кристалина Георгиева ще посети наводнена Мизия

OFFNews Последна промяна на 13 август 2014 в 07:59 1271 5

Кристалина Георгиева

Еврокомисарят по реакцията при кризи и хуманитарна помощ Кристалина Георгиева и министърът на вътрешните работи Йордан Бакалов ще посетят Мизия, която беше наводнена от потоп на 3 август.

Те ще се запознаят на място с действията по отводняването и дезинфекцията, с условията, при които са настанени евакуираните и с нанесените щети от наводнението.

Наводнени в Мизия остават ниските части на града, каза областният управител на Враца Венцислав Василев. По думите му сега хората в града имат нужда от препарати за дезинфекция, маски, ръкавици, доброволци, химически тоалетни и трайна храна.

Преди да посети Мизия Кристалина Георгиева ще присъства на заседанието на служебния кабинет. Преди седмица на първото си заседание служебното правителство реши, че Георгиева ще бъде номинирана за втори мандат като еврокомисар.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.08 2014 в 10:18

И аз не бих приел приел неефективни действия и просто едно посещение с пр цел. Много шум се вдигна около поста на Георгиева, сега очаквам действия. Искам конкретни ангажименти и конкретни резултати, няма какво да се запознава, ситуацията е ясна.
Аз помогнах с няколко смс-а, това мога като обикновен гражданин.

13.08 2014 в 10:00

То и да ринеш трябват умения.На хората им трябва финансова помощ и те сами ще си свършат работата,а ходенето на разни тутманици с големи заплати(нашия комисар с една заплата може да си купи три къщи в Мизия) са елементарни ПР-ходове.Колко хора се извървиха и нищо.А комисар по бедствията към Евр. Съюз е толкова безсмислено нещо,че чак е обидно.

13.08 2014 в 09:55

пепепутке, попитах в качеството си на ЕК какво ще направи. Видно от заглавието и представянето, Европейският Комисар ще отиде на място да се "запознае" с обстановката.
Случайно да знаеш, че в с.Бисер 20 семейства са все още без дом?
До момента не сме получили нито 1лв помощ от ЕС от ведомството на "комисаря по реакцията при кризи и хуманитарна помощ".
Не съди за другите по себе си.
Това, че имаш цепка между краката не те прави умна, още по-малко красива.

13.08 2014 в 09:07

>1 Ами ще сложи ботуши, ще вземе лопата и ще рине калта. Ей, прост народ, ако не се потиш, значи не работиш.

13.08 2014 в 08:57

Е и?
Какво точно ще направи при посещението си?
Ще я снимат на фона на 2 съборени къщи, друго?
Искам да знам конкретно, тя като европейски комисар КАКВО ЩЕ НАПРАВИ?
 
X