АБВ: Избори през лятото обслужват купувачите на гласове

OFFNews 10 юни 2014 в 20:32 2879 0

Вкопчен в собственото си политическо оцеляване Станишев предлага избори през юли. От избори през лятото са заинтересовани купувачите на гласове, които ще разчитат на контролиран вот, заявяват от формацията на Георги Първанов.

Ръководството на АБВ е на мнение, че „обявеното от председателя на БСП намерение да инициира предсрочни избори в края на месец юли, е безотговорна и рискова за държавата авантюра, която пренебрегва демократични процедури в името на едно единствено нещо - политическо оцеляване на ръководството на БСП.“

Остава необяснимо защо вместо да подаде оставка, Станишев и ръководството на БСП превръщат цялата си партия в заложник на кариеристичните си позиции. Всички те обаче явно са наясно, че социалистическата партия е пред разпад и с отчаяни мерки, като избори на бързи обороти, се опитват да направят всичко възможно да задържат още малко неспасяемото положение – посочват от АБВ.

Избори за по-малко от 45 дни не се правят и в Северна Корея, коментира пред агенция Фокус Румен Петков - член на националното ръководство на АБВ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!