1 май е тъжна дата. 4 дни след "Чернобил" народът беше изкаран под отровния дъжд

Предварителната продажба на гласове за изборите приключи, казва проф. Михаил Константинов

OFFNews 01 май 2015 в 10:12 29558 36

Проф. Михаил Константинов

Снимка Булфото/Александър Михайлов

Проф. Михаил Константинов

"1 май е тъжна дата за България. На този ден неизвестен брой българи бяха осакатени, убити и неродени. Точно четири дни след аварията в "Чернобил" (през 1986 г. - бел. ред.), която отрови цял свят и Европа, българите бяха изкарани да манифестират под веселия първомайски дъжд."

В този контекст проф. Михаил Константинов постави днешния Ден на труда в коментар за bTV.

"България понесе най-тежкия радиационен удар. Тогава тя беше управлявана от една банда, тогавашното Политбюро, която носи пряка отговорност за нераждането на неизвестен брой българи, за огромен брой деца, родени с левкемия, за убити българи.

Ако някой се чувства засегнат от думите ми, нека ме осъди.

Предполагам, че ако не бяха страхливи отрепки, биха могли да помогнат на народа си. Те не са искали да убият българите, но го направиха, защото бяха послушковци, защото Съветският съюз, под ръководството на Горбачов - големият реформатор, също криеше от народа си какво става и защото те предпочитаха да запазят партийните си постове и властното си положение и да не направят нещо елементарно - да кажат на хората да се приберат, да не излизат на дъжда, да не ядат отровни зеленчуци, да не пият мляко. Да не говорим за това, че те направиха второ престъпление - България понесе радиационен удар три години след това, защото прибраха сеното, за да го унищожат, след 3-4 г. го дадоха на кравите и 89 г., когато светът беше позабравил за това, България понесе втори радиационен удар. Още неизвестен брой български деца се родиха с левкемия. Говорете с педиатри, със специалисти по онкология - ще ви кажат ужасяващи данни.

Големите престъпници не понесоха наказание. Умряха си по креватите, заобиколени от внуците. Те пиеха чиста вода, не излизаха навън и оставиха народа под радиацията", допълни професорът.

Той коментира и предстоящите местни избори с думите:

"Изборите ще бъдат нормално кървави заради все по-големия поток европейски средства, който ще бъде разпределян през общините. Междувпрочем, искам да съобщя, че предварителната покупко-продажба приключи, местенето на мъртви души от село в село".

Професорът описа и как след "местенето на мъртви души" ще се провеждат изборите в част от малките населени места: "В село със 100 души се местят 50 и те ще изберат кмета".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!