Борисов сменил думите с ДПС - вместо „анти” вече ще има „не”

OFFNews 14 октомври 2014 в 20:25 5523 22

Знайни и незнайни политолози, псевдоанализатори и политически лидери се упражняваха месеци наред като създаваха внушения за предварителни договорки, задкулисни игри и тайни управления на ГЕРБ с ДПС. Днес станаха ясни всички тези манипулации, обяви във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Аз знам, че те няма да се извинят, защото нямат достойнство за това, те 20 години са участвали в задкулисията, които се опитваха да внушат. В същото време, след преговорите вчера и днес с БСП и ДПС, се вижда, че може да върнем добрия политически тон и да заменим думата „анти” с „не”, категоричен е Борисов.

Надявам се, че всички са разбрали, че антиполитиката не носи нищо добро за страната, защото ако не беше тази анти-ГЕРБ коалиция преди 1 година, сега държавата нямаше да е в това състояние, пише още лидерът на ГЕРБ.

За ДПС в този момент е най-добре "да получи пауза в управлението на страната", ГЕРБ няма да съставя кабинет на принципа "анти-ДПС" коалиция, обяви по-рано днес в парламента Румяна Бъчварова от преговорния екип на ГЕРБ.

ДПС няма да подкрепи и коалиция на малцинството, както и такава, в която участват откровено ксенофобски настроени националистически партии, а би застанало зад кабинет на малцинството на ГЕРБ, на свой ред заяви Йордан Цонев от ДПС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews