Злонамерени посетители хвърлиха мокри кърпички в терариум на крокодил в Пловдив (видео)

За щастие животното не е погълнало неразградимите мокри кърпички, които биха могли да го убият, уточниха от природонаучния музей в Пловдив

OFFNews 17 август 2023 в 16:38 4022 2

Снимка Стопкадър Фейсбук

На 16 август злонамерени посетители на Регионалния природонаучен музей в Пловдив целенасочено хвърлили мокри кърпички в терариума на нилския крокодил Хектор. За щастие животното не ги е погълнало, което можеше да го убие, съобщиха от музея в социалните мрежи.

Инцидентът е от вчера преди обед. Охранителната камера в музея е заснела недобросъвестните посетители, които умишлено хвърляли мокри кърпи в терариума.

Във видеото се вижда как жена с дете на ръце, придружена от мъж и друга жена, внимателно измъква мокри кърпички от чантата си, оглежда се и ги хвърля в терариума. Хектор почти веднага тръгва да яде кърпичката, а семейството си тръгва. След малко се връщат, разглеждат внимателно животното и пак си тръгват.

"За щастие, кърпите не бяха погълнати, но ако крокодилът бе погълнал неразградимите мокри кърпи, това би могло да доведе до неговата смърт! Умоляваме Ви да не допускате подобно поведение, защото не е образователно и поставя в риск живата експозиция на музея!", призовават от Регионалния природонаучен музей в Пловдив.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2415

2

Пустиняк

18.08 2023 в 04:28

Те са от подвид Хомо Сапиенс Столипиновски

14469

1

случайно прочетох

17.08 2023 в 18:07

Изроди!!! Че се и размножили...
Сега да му чистят поне една седмица....
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков