Задържаха 7 души в столична дискотека за наркоразпространение

OFFNews 09 април 2016 в 17:55 8171 5

Снимка БГНЕС

След проведена акция против разпространението на наркотици сме задържали 7 лица в заведение в „Студентски град”. Това заяви на брифинг в МВР директорът на СДВР Младен Маринов във връзка с разбита мрежа за разпространение на наркотици в столични заведения.

По думите на Маринов, вчера е била проведена акция против разпространението на наркотици, пише "Фокус".

Със системата в дискотеката, по думите на Младенов, се е осигурлявала сигурността на дилърите. В самото заведение също така е имало специално помещение за употреба.

"Имаме задържани общо 7 лица. На 2 от лицата им е наложена мярка за неотклонение 72 часа „задържане под стража” от Софийска градска прокуратура”, заяви директорът на СДВР.

Според него продължават действията по събирането на доказателства. „Мога да кажа, че изключително сложно беше да се проведе операцията в самото заведение и да се хванат всичките тези хора в момент на пласиране на наркотиците. Имаме хванати клиенти, дилър и открихме специално помещение за ползването на този вид наркотик, със специални пароли, които се ползват при покупката”, поясни той и заяви, че след професионалното отношение на полицията се е стигнало до залавянето. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови