Vivacom подкрепя хората от наводнените райони на България с безплатни фиксирани услуги

OFFNews 08 септември 2023 в 16:23 700 0

Vivacom
Vivacom.

Екипът на Vivacom изразява своята искрена съпричастност с всички пострадали от опустошителните наводнения в района на гр. Царево. Компанията е водена от разбирането, че неин дълг е, в тези трудни времена, да подкрепя своите клиенти и общности.

В знак на солидарност с пострадалите в това ужасно бедствие и техните семейства, телекомът се ангажира да окаже пълна подкрепа. Vivacom ще предостави безплатна фиксирана свързаност на своите частни клиенти в засегнатите региони за следващите 3 месеца, защото вярва, че в случай на криза, връзката с близките, достъпът до критична информация и координирането на усилията за помощ са от първостепенно значение. През септември, октомври и ноември частните клиенти на Vivacom в Царево, Ахтопол, Лозенец, Синеморец, Варвара, Бродилово, Кости, Велика, Резово, Българи, Изгрев, Фазаново и Кондолово ще получат безплатно всички фиксирани услуги, които ползват по своите действащи договори, включително сателитна телевизия, EON интерактивна телевизия, оптичен интернет, интернет през различни технологии и домашни стационарни телефони.

Екипите на Vivacom са ангажирани да осигурят непрекъснатост и високо качество на най-важните услуги за своите потребители и ще работят за възстановяване на комуникациите там, където са прекъснати.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика