Трифонов се обясни в любов на Недялко Недялков с билборд

OFFNews 14 февруари 2016 в 18:16 37511 19

Снимка Александър Христов

Водещият Слави Трифонов показа своята любов към собственика на агенция "Пик" Недялко Недялков с романтични билбордове, които са поставени на 5 места в столицата.

"Скъпа моя Недялко, обичаш ме малко. Ах, жалко, жалко..." е написано на билбордове, на които има и снимка на водещия на розов фон с червени сърца.

Билбордовете са на бул. "Евлоги Георгиев" 17, на ул. "Граф Игнатиев" 64 (пред сградата на "Булгартабак" на Попа), на ул. "Граф Игнатиев" 22 (площад Славейков), на бул. "Черни връх" в посока мола "Сити Център София"и х-л Хилтън и на бул. "Пенчо Славейков".

За романтичния жест към Недялков съобщиха от "Шоуто на Слави". Трифонов организира и конкурс за селфита с някой от билбордовете, като голямата награда е телевизор. Състезанието продължава до 28 февруари.

Това не е първото любовно обяснение на Трифонов към Недялков.

В края на миналият месец пък стана ясно, че Недялков дава на прокурор Слави Трифонов. Поводът е писмо от тв водещия до редакцията на ПИК. Според агенцията в него е имало физически закани. Трифонов изпратил 20 червени карамфила. 

Няколко дни след това СДВР извика водещият на разпит. В отговор на това Трифонов призна чувствата си към Недялков.

"Аз реших да поведа битка за своята любов - тя се казва Недялко, собственик на сайта "Пик". Аз съм влюбен в него, той е дебел, но аз го харесвам такъв. Евгени Димитров пише песен "Слави и Недялко", каза тогава водещият.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!