След сблъсъка в Пловдив: Шефката на футболните агитки иска арест за ДПС

Елица Мартинова Последна промяна на 17 февруари 2014 в 08:01 5154 3

Елена Ваташка

Арест на политическия елит на ДПС и лустрация за членовете на партията поиска в ефира на "Нова телевизия" Елена Ваташка - председател на Сдружението на футболните привърженици.

Гостуването на Ваташка бе по повод сблъсъците пред джамията в Пловдив, в които в петък участваха футболни агитки. Тя бе категорична, че запалянковците не са били организирани, защото "правят всичко по сърце" и не могат да бъдат насочвани. По думите на Ваташка футболните агитки са неудобни за цялата политическа класа, защото са неподкупни.

Председателят на Сдружението на футболните привърженици изтъкна, че отстъпването на джамията е кауза, за която си струва българите да се борят.

Ваташка коментира още, че не става въпрос за етническа или религиозна омраза, защото никой няма нищо против българските граждани от турски произход и хората с различни вероизповедания. По думите й тук става въпрос за накърняване на българския национален интерес.

Ваташка подчерта, че един от двигателите на антибългарски настроения е ДПС и поиска арест за политическия елит на партията, както и лустрация за членовете й. Според шефа на Сдружението на футболните привърженици на Балканите няма друга страна, която да е толкова толерантна спрямо малцинствата си, както е България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.02 2014 в 20:58

Похвално отношение от страна на Родолюбивата г-жа Ваташка и който иска да предявява претенции към тази родолюбива българка и Национално ориентирана към Патриотичното самосъзнание на всеки гражданин на Република България, да се обърнат към всички нас. В сравнение с онези уж "Независими", а по-точно "продажни Съдии" като за сравнение, трябва да предпочетем за лице на Българската Патриотична сила за бита, езика и културата именно г-жа Ваташка и призовавам всички Българи, да приемем нейния образ за олицетворение на Патриотична България!!!

17.02 2014 в 18:12

Точно тази не ми изглежда неподкупна. А събитията стават в Пловдив, където е отбора на Цветан Василев. Полицията при предишни събития "насочваше" агитките с плътни шпалири, а сега удобно отсъстваха. И как да не си мисли човек, че е нагласена работа.

17.02 2014 в 10:01

Тази жена нападаше президента във фейсбук със думи, кординирано заедно с цензурираната партия. Според мен (единствено число) - хората и феновете са претръпнали и имунизирани към поставени партийни секретари или поне така се надявам :(