Родни джихадисти зоват за война в името на Аллах (видео и снимки)

OFFNews Последна промяна на 27 ноември 2014 в 10:19 17687 36

Прокуратурата разпространи част от материалите, които ще бъдат прикрепени като доказателствен материал срещу задържаните в Пазарджик седем души с повдигнати обвинения. 

Първото обвинение е за това, че от юли до ноември 2014 година в Пазарджик Ахмед Муса е организирал и ръководил група с членове Ангел Симов, Стефан Александров, Светослав Манчев, Ерджан Смаил, Стефан Димитров и Александрина Ангелова. Групата си е поставила за цел да върши престъпления против републиката, като проповядва антидемократична идеология, изразяваща се в разпространение на идеите на терористичната организация Ислямска държава.

Срещу тях има и второ обвинение за това, че за същия период от време в Пазарджик, Пловдив и Асеновград са вършили пропаганда за война – словесно и чрез публикуване на фотографии, видеоматериали и колажи в интернет с логото на Ислямска държава.

Според ДАНС не са засечени финансови потоци, които да говорят за финансиране на групата от чужбина. Версията на прокуратутара е, че задържаните проповядвали по чисто идеологически подбуди, като не са получавали материални облаги за това. В проповедите си Ахмед Муса е отправял призиви за включване в редиците на Ислямста държа, ако бъдат повикани. 

Проповед на Ахмед Муса в Пазарджик:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.11 2014 в 16:03

Толкова ухапана държава сме, че даже скинари немаме, това ако ги почнеш по кофата още от училище резаните маймуни нема да смеят да надигнат глава. Да ги депортират в Сирия или Пакистан и да си ебат резания бог там.

27.11 2014 в 23:10

Еми хайде ние Българите да сформираме един отряд и да ги почваме,че то като гледам осъдени май пак няма да има.В Англия вече започнаха да създават такива отряди.

27.11 2014 в 21:03

Тука в последните години взе вече да се прокрадва най-вероятната причина поради която беше унищожена българската икономика от там и армията,здравеопазването,образованието,морала в нацията,беше убит патриотизма на младите,прокрадна се идеята че българина е лош материал,отвориха се границите,раздадоха всички природни богатства на безценица направиха така че живота в България да е непоносим и масово да се обезлюдяват отделни райони и младите българи да емигрират в други по развити държави.По време на студената война САЩ действа на балканите основно от територията на Турция и бог знае какво са договаряли САЩ с Турция още тогава когато Горбачов предаде интересите на целия източен строй.Това което се вижда 265 години по късно е че западните държави и САЩ инвестираха много в съседна Турция направиха световна сила с много силна икономика и силна армия.А България нашите партньори я източиха до капка и я обезлюдиха,създадоха една изключително неграмотна прослойка от хора които при определен тип пропаганда със заплащане а може би без ще прави това което и се каже.В последните години умишлено в медиите се създаде разделение много силно между християни и мюсюлмани смея да отбележа че засега това е само в медиите (с малки изключения)и то в масовите медии в България са три те имат пряко влияние върху формирането на общественото мнение.Сега тука от 4 5 години наблюдаваме една ислиамизация на неграмотната прослойка в България.Бог знае какво са договаряли САЩ с Турция в навечерието на разпада на СССР но аз лично смятам ,провокиран от действията на западните държави и САЩ срещу нас и от действията на наши политици които умишлено обтягат отношенията ни с Русия.Аз лично смятам че части от България са обещани на Турция още на кръглата маса състояла се след 10 ноември.Факт е че Турция без да се притеснява в учебници и друга литература включва части от България че даже и от Гърция към своята територия това излиза няколко пъти в медиите.Тези събития вече са започнали и много трудно могат да бъдат спрени, така че ако не се намери човек който да поведе народа към искане към тотална промяна в геополитическите взаимоотношения на нашата страна,и промяна на икономическия модел до 20 години части от страната ни най-вероятно вече няма да са в пределите на България и това е възможно да се случи по Югославския модел с много кръв.Бог да пази България,дано Бог ни изпрати човек който да поведе българския народ защото българския народ е велик народ и в никакъв случай не е лош материал всичките ни неволи се дължат на това че СССР загуби студента война и на ония боклук Горбачов това е важно да се знае.

27.11 2014 в 20:17

Това е България.. И България ще си остане, защото българите сме велики и не се предаваме току-така.. Всяква такава сган като джихадисти,турци и цигани вън от България.. И последен да остана пак няма да предам България и българското знаме .. България над всичко!!

27.11 2014 в 19:19

Бас ловя че тия от снимката са ги докарали или от ирак или сирия нещо не се споменава тук тва дори не прилича на мангали.

27.11 2014 в 17:51

ТРЯБВА В ЗАТВОРА ЗА ПО ДЪЛЪГ ПЕРИОД ТАМ ЩЕ ОСТАНАТ ДОВОЛНИ ТИЯ БОКЛУЦИ

27.11 2014 в 17:36

Еми прав е браточката за: "...необразованата сган, която става само за газовата камера". Някой да си спомня, че навремето Фюрера изпрати в Космоса по формулата "дължината на комина по скороста на вятъра" точно тая гнусна циганска паплач?

Само че сега западняците не дават, въпреки че също те са най-потърпевши. В Дребнобритания мангустите искат вече Шериа и масово лица с дребнобританско гражданство се сражават за Ислямска държава.

Ако не се вземат крути мерки, същото ни чака и тука. Не е необходимо да го прави австиец с мустаци. По бай Тошово време за подобни престъпления циганската махала се изравняваше със земята и мястото се асфалтираше за по-малко от 24 часа, и то без никой да разбере. Омерзен съм.

27.11 2014 в 17:33

Всички джихадисти да си ходят в Джихадия и да не ни занимават с простотиите си в 21 век!

27.11 2014 в 16:56

Незабавен арест за абсолютно всеки, който се осмели да пожелае смъртта на друг човек, заради въображаем приятел.

27.11 2014 в 16:56

Тия са от приятелчетата на Реформаторите.