Протести с искане да се върне смъртното наказание

OFFNews Последна промяна на 31 март 2015 в 07:49 2414 6

Протести с искане да се върне смъртното наказание

В четири града в страната и пред сградата на Министерството на вътрешните работи ще се проведат протести с искане да се върне смъртното наказание. На демонстрация по обед днес ще излязат жители на Никопол, Велико Търново, Правец и пред Министерството на вътрешните работи в столицата, съобщава bTV.

Повод за недоволството е зверското убийство на студентката от крайдунавския град Вероника Здравкова.

Организацията на протестите върви изцяло в социалната мрежа Facebook. Инициаторите им настояват и за представяне на категорични доказателства, че именно Илиян Здравков е убиецът на Вероника, както и за наказания за лицата, допуснали Здравков да е на свобода при постановени осъдителни присъди срещу него.

Сред исканията са още и това да бъдат наказани чиновниците, необезопасили мястото на престъплението във Велико Търново.

По време на четирите протеста ще започне и подписка за прозрачност в разследването и за най-строго наказание на убиеца.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.03 2015 в 14:18

до 4 исках да кажа, сори

31.03 2015 в 14:16

до 3

Мунчо,не е нужно да си расист за да мразиш мангасарите. Не че мразя скинарите по-малко, все същата измет са.
Тук не говорим нито за раса нито за сексуална ориентация. Говорим за престъпници. Които и да са те трябва да се наказват. И когато престъплението е тежко или рецидив - СМЪРТ!!!

31.03 2015 в 11:54

Защо не искахте смъртно наклазание скинарите убили ромско момче в Самоков? Те се отърваха с по две години условно. Тогава защо не протестирахте? Защо не протестирахте и не искахте смъртно наказане за скинарите убили студент в Борисовата градина "защото им прличал на гей"? Защото и вие сте като тях, затова - долни расистки боклуци.

31.03 2015 в 10:52

Подкрепям напълно! Стига вече сме пълнили затворите с мангали и други отрепки! За кво ги изхранваме тия изчадия, за да ги държат по 5-10 години докато озвереят още повече и после ги пуснат пак да безчинстват сред нас. Смърт!

Имаше едно интервю с "Момата" (рецидивист изнасилвач и убиец на 8 души), та това изчадие си призна, че ако е знаел, че го чака тежка присъда е щял само да им извади очите без да ги убива. Но понеже знае, че ще полежи само малко си е казал що па да не ги утрепа....
Това доказва, че ТРЯБВА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ!!!

31.03 2015 в 09:25

Ако някой има връзка с организаторите на подписката за референдом за връщане на смъртното наказание да я сподели. Мога да събера поне 500 подписа.

31.03 2015 в 08:30

Абсолютно подкрепям.А ако няма законова възможност за връщане на смъртното наказание да се замени например със свободна борба с крокодили или нещо подобно.