Приятелят на изчезналата бургазлийка не допуска самоубийство

OFFNews 29 април 2014 в 08:27 14757 2

Валя Иванова

Снимка Facebook

Валентин - приятелят на Валентина Иванова, която на 15 април изчезна в Бургас, не допуска, че може да става въпрос за самоубийство.

Валя за последно е видяна от таксиметров шофьор, когото тя извикала около 23 ч. Той я откарал до морската градина и оттогава никой не я е виждал.

На въпрос на „Нова телевизия“ дали приятелката му често се е качвала в такси късно вечер, Валентин отговори:
„Избягва да ходи с таксита, защото я е страх. Винаги е разчитала аз да я взема или някой мой приятел, но никога с такси, защото много я е страх.“

Приятелят на бургазлийката обаче не допуска, че може да става въпрос за самоубийство. Той сподели, че двамата живеят заедно от две години, в момента ремонтират дома си, имали са планове да се оженят и са смятали да отидат на лятна почивка в Австрия, където живее майката на Валентина.

„Винаги усмихната, добродушна, винаги е гледала да помага, уважавала е приятелите си, отговорна към работата си, в образованието също е много добре“, описа приятелката си Валентин, като изтъкна, че никога не е имал съмнения, че Валя може да се самоубие.

На въпроса дали тя е пиела добавки, които може да повлияят върху психическото й здраве, Валентин заяви, че в медиите има много спекулации.

Водещият Виктор Николаев попита дали е истина, че телефонът на Валя е намерен поставен (а не захвърлен) на кея в Бургас, но Валентин каза, че няма такава информация, защото това е работа на следствените органи.
Той изрази надежда, че Валя е жива и здрава и че не допуска да е замесен трети човек.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews