Мистерия с изчезнала 24-годишна бургазлийка

OFFNews Последна промяна на 18 април 2014 в 09:19 10638 3

Трети ден съдбата на изчезналата 24-годишна Валентина Иванова от Бургас не е известна.

Следите на момичето се губят от 15 април вечерта, когато за последно била засечена край морската градина в града. Около 23.00 часа тя слязла от такси, след което никой не знае на къде е поела.

Родителите на момичето разбрали за изчезването ѝ, след като на следващия ден била потърсена по телефона от работодателя ѝ – стоматолог от Бургас. Той обяснил, че Валя не е дошла на работа. Веднага след това е подаден сигнал в полицията за изчезването ѝ.

От ОДМВР-Бургас съобщиха за OFFNews, че развитие по случая има, но роднините на момичето отказват да бъде оповестена каквато и да е информация, свързана с Валентина. Единствената официална информация е, че в резултат на издирването на изчезналата 24-годишна жена е констатирано, че не се касае за умишлено престъпление, вътрешен или външен трафик.

„Към момента случаят е изяснен в детайли, но в предвид изричното несъгласие на семейството да се подава каквато и да е информация, ОДМВР - Бургас е длъжна да се съобрази с това искане и да бъде лаконична при подаването на данни към медиите“, се казва в съобщение на полицията.

Според непотвърдена информация момичето е сложило край на живота. Вероятната причина е депресия, от която тя страдала от известно време. За сега се изключва и версията за самоубийство заради любовно разочарование. Валя има приятел, който е полицай. Двамата планирали скоро да правят сватба и никой от близките им не знае двамата да са имали конфликт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.04 2014 в 07:24

България е отвлечена! Майтап бе, информацията все оце не е потрърдена....вече 23 години!

18.04 2014 в 13:07

Стига сте пълнили с глупости пресата! Намерена е, но семейството и не иска шум! Изобщо не е отвличана, ще се жени за полицай!

18.04 2014 в 09:57

И какво по-точно казвате с тази "новина"? Знае се нещо по случая, близките не искат да се дава информация. Защо подхвърляте непотвърдени данни и версии?

Цитирам Етичния кодекс на българските медии: „Няма да засилваме мъката на хората, попаднали в беда или пострадали от престъпление, и ще съобщаваме такива информации със съчувствие и сдържаност. Ще уважаваме желанието на хората да не бъдат безпокоени в скръбта си.”

Харесвам ви, OFFNews, иначе нямаше да си правя труда да пиша този коментар.