"Полицаите показаха, че не са добре обучени и са психически неустойчиви"

OFFNews 11 юли 2015 в 13:19 4198 3

„Полицаите показаха, че не са добре обучени и са психически неустойчиви. Как е възможно петима души да не могат да сложат едни белезници”, коментира ген. Атанас Атанасов във връзка с побоя над момче и момиче от полицията, видян на видео, публикувано на 7 юли.

Според него „разрешаването на пиянски свади не е лесна работа, защото хората срещу теб са неадекватни”, но това не оправдава служителите на МВР, че са проявили непрофесионализъм и агресия

"Представете си, че след като излезе този запис, след като СДВР започна проверка, Бъчварова нареди втора проверка на инспектората. Това означава, че не вярва на тези, които направиха първата проверка. Но като гледаш началника на СДВР, няма защо да се чудим за служителите", добави той.

Той добави, че Бъчварова започва малко по малко да набира авторитет, което кара хората в полицията да се стрхуват от нея.

Депутатът от РБ не пропусна да коментира и отстъплението на АБВ от правосъдната реформа, като се закани да има ответни мерки в държанието на блока спрямо коалиционните си партньори. Той изтъкна, че РБ са имали забележки към пенсионната на Калфин, но въпреки това тя е минала на първо четене.

„Очаквахме от тях да стане същото.Но те за съжаление обслужват интереси на дългата ръка на Москва у нас. Това е един от механизмите за опит на дестабилизация на българското правителство”, каза той.

Атанасов се закани да реформират прокуратурата независимо дали се проведе съдебна реформа, или не, защото там е разковничето за промени.

„Мислите ли , че на мен ми е приятно да сме с Гоце Първанов във властта. Не сме ги взели ние, Борисов си ги взе и да си ги носи на рамо сега. АВБ и БСП са двете страни на една и съща монета и двете са с цел да дестабилизират обстановката”, коментира реформаторът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!