Quantcast

МВР работи по нова група за поръчкови убийства у нас

Offnews Последна промяна на 25 септември 2014 в 14:47 3789 3

Светлозар Лазаров
Светлозар Лазаров

МВР работи по нова група за поръчкови убийства у нас. Това каза в интервю за БНР главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Той допълни, че бандата е автор на убийство на човек, известен в обществото.

Много се надявам в скоро време да осветим пред обществото и пета група за поръчкови убийства. Не ги деля жертвите дали са знакови фигури или незнакови, но като цяло мисля, че лицето е известно пред обществото. В крайна сметка нови неща в нашата държава трудно се случват, но като цяло мисля, че няма да е изненада, че действително ще осветим пета група.
Светлозар Лазаров обясни, че от днес е започнало извозването на бюлетините в страната. Това се случва с двойна охрана от полицията.

Реално днес започна извозването на бюлетините. Разпоредил съм това да се извършва от Дирекция „Жандармерия“ към ГД „Охранителна полиция“ от точка А до точка Б, т.е. до крайната точка при преминаването през всяка областна дирекция на Министерството на вътрешните работи ще има паралелен ескорт от други структури, независими, с оглед да се изчистят всички съмнения.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

26.09 2014 в 00:55

Това означава, че след изборите, когато съответно Борисов ги спечели, из медиите отново ще се говори за "Наглите", "Октопод" и т.н. Отново ще лъснат ужасиите в БГ!

25.09 2014 в 15:27

Моя ве, стига сте го покзвали този парапитек, че на хората ще им излязат стресници.

25.09 2014 в 15:24

това платена предизборна публикация ли е?