Майката на Ана-Мария има намерение да съди държавата в Страсбург

OFFNews Последна промяна на 17 декември 2014 в 08:49 7484 15

Радосвета Симеонова

Майката на Ана-Мария, момичето с аутизъм, за което има съмнения за блудство от служител на IV помощно училище в София, има намерение да съди държавата в Европейския съд за правата на човека (ЕСПЧ). 

Пред Нова телевизия Радосвета Симеонова каза, че ако до март месец следващата година разследващите нямат отговор на въпроса какво се е случило с детето ѝ и кой е виновният служител, тя ще потърси правата си в Страсбург. 

Майката обясни, че след публикация на OFFNews от 6 Районно управление са я поканили, за да я запознаят на какъв етап е разследването. 

"Искрено се надявам до Великден човекът, който аз смятам че е посегнал на дъщеря ми, да бъде отстранен от работа и да има санкции. Аз конкретен човек не подозирам, но знам, че той продължава да е на работа в училището", обясни Радосвета.

Тя каза, че Ана-Мария се чувства добре, но има моменти, в които изпада в истерии. Тя често говорила за случая: "За чичкото, за пипането, за местата на пипането, това са неща, които все още стоят в съзнанието ѝ". Радосвета е категорична, че това не е плод на развитието на Ана като жена.  

Тя била наясно, че се говори за нея във връзка със случая и се притеснява от това. "Доста време ни трябваше да я убедим, че няма да я върнем в училището", каза Радосвета. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.09 2015 в 18:47

Аз и други хора писали тук написахме тук само нашите предположения за родителите на Ана-Мария -които ние не знаем дали те са верни- и ако сме обидили и т.н някого така- се извиняваме за това. Съгласен съм с проверката (за която четох, коментари в http://offnews.bg/) с детектор на лъжата (включително и за написаното сега- от мен.

25.08 2015 в 16:50

Надявам се 2015 година да е годината, когато България и света ще се оправят.

25.08 2015 в 14:45

Към моя коментар номер 12 добавям и- аз имах предвид, че аз се извинявам за коментара (от края на 2014 год) номер 10-, които написах в http://offnews.bg/ (представяйки се от мъж гей и т.н), че сега, или наскоро и т.н- е излязъл от психиатрия и написал този коментар, когато забравил да си взиме лекарствата навреме и т.н- аз го написах възмутен от глупостта и липсата на нормална логика на коментар номер 9 (тоест заради богохулствата в този коментар)- иначе и аз (като всички писали тук и т.н) не знам кое е вярно в случая с Ана-Мария. Много факти (особено през 20 и 21 век) доказват, че атеизма няма как да е верен (например видимо е, че самата Вселена в началото (дори като пространство) няма как да се появи сама, ако няма кой да я създаде- няма как нещо съществуващо да се появи от нищо, нито мъртвата природа може да създаде живата природа, хората, животните и прочие на Земята (а теорията на Дарвин е отдавна опровергана от учените) и прочие)- всъщтност, ако всеки нормално разсъждаващ и прочие човек се замисли за това (както и за това колко научни и т.н грешки имат езическите религии, исляма и т.н -а колко факти потвърждават истинността на християнството)- няма как да бъде атеист (дори някога да е бил)- и ще повярва в християнството (както съм, чел -написаното от мен- от хора писали в рубрика на offnews.bg)- дори и учените, лекарите (във всички области на здравеопазването и т.н) и прочие (поне добрите и нормално разсъждаващите от тях)- за каквито случаи съм чувал и знам. Съгласен съм с проверката (за която четох, коментари в http://offnews.bg) с детектор на лъжата (включително и за написаното сега и в коментар 12 - от мен.

25.08 2015 в 00:20

Аз много се извинявам за коментара (от края на 2014 год.) и за коментар номер 10-, които написах в http://offnews.bg/ (представяйки се от човек гей и т.н), че сега, или наскоро и т.н- е излязъл от психиатрия и написал този коментар, когато забравил да си взиме лекарствата навреме и т.н- аз го написах възмутен от глупостта и липсата на нормална логика на коментар номер 9 в тази статия в offnews.bg (като се представих, че аз съм неговия автор) - но трябва да се знае, според разумни хора - нормален човек, не трябва да се присмива, да си прави шеги и т.н с хора, които са били лекувани в психиатрии, ходили на психиатър и т.н (а и много от хората (предимно мъже- може би предимно от гей мъжете- за които не знам дали могат да се променят или да осъзнаят грешния си път- дори и ако са ходили на психиатър, друг лекар и т.н), които винаги са били на свобода или само и в затвор - са много по- агресивни, нередовни, опасни и т.н - от хората, които са били лекувани в психиатрии и т.н). Относно употребата на думата "лудост" по разни теми пиша- трябва да се знае, според разумни хора - нормален човек, не трябва да се присмива, да си прави шеги и т.н с хора, които са били лекувани в психиатрии, ходили на психиатър и т.н (а и много от хората (предимно мъже- може би предимно от гей мъжете- за които не знам дали могат да се променят или да осъзнаят грешния си път- дори и ако са ходили на лекар и т.н), които винаги са били на свобода или само и в затвор - са много по- агресивни, нередовни, опасни и т.н- от хората, които са били лекувани в психиатрии (а важното за хората, които са били лекувани в психиатрии и т.н- е да оздравеят и да се оправят, а не да стоят вечно в тях и прочие) и т.н). А с толкова страшни и садистични неща не трябва да се правят шеги и т.н. А определено (така аз мисля) психично болните и т.н хора в България и въобще по света - определено (така аз мисля) не трябва да бъдат наричани луди - а с някоя по-мека и прилична дума (примерна временно нестабилни, нередовни и т.н). Аз (а мисля, че и нормалните и интелигентни хора -независимо какви са етнически и т.н) мисля, че в цял свят трябва да отпадне съществуването на армии, танкове, оръжия, войски и т.н (а хората, които работят или са работили в подобни неща -трябва да си намерят други нормални професии). Не трябва в държавата ни да има дискриминация към инвалидите, лекуваните в психиатрии и прочие (а и техния брой може би е нарастнал в последните години)- а да не говорим какво е за тях и семействата им- не трябва хората чак до там да си губим човещината- важното е хората ако е възможно -да се оправят (ако е възможно по-бързо) и да се променят към добро....Съгласен съм с проверката (за която четох, коментари в Дарик) с детектор на лъжата (включително и за написаното сега- от мен.

18.12 2014 в 21:06

То и бащата на студентката Борислава по много телевизии и медии защитаваше остро и крайно убедено версията на дъщеря си, но накрая се видя, че Борислава е излъгала.

18.12 2014 в 19:52

Извинявам се на всички читатели в тази рубрика на offnews.bg - за моя коментар номер 9 - аз съм мъж гей травестит на когото са се изредили отзад много мъже (дълги години (заради крайната мизерия в която живеех тогава) се занимавах с гей проституция и у нас и в чужбина) и аз лежах над 10 години в психиатрия-и когато аз забравя да си взема от най-силните психо лекарства (в психиатрията)- аз пиша лъжи, обиди и други лоши неща (без причина) - било към хора които са написали нормални коментари (които те могат да докажат с фактии прочие)- по-рано съм писал в offnews.bg с прякора "лайно във вентилатор". Аз обиколих различни Интернет клубове и манипулирах всички резултати тук (като гласувах над 10 пъти с минус за всички нормални и логични коментари тук ; и гласувах над 10 пъти с плюс за всички ненормални и нелогични коментари тук - които твърдят, че родителите на девойката аутист най-вероятно казват истината)... Дано в бъдеще не забравям да си взимам навреме от най-силните психо лекарства (в психиатрията): за да не се налага на нормалните хора - да четат моите луди, крайно пошли, долнопробни и прочие коментари и да гледат моето ненормално и нелогично манипулирано гласуване с плюсове и минуси - за моите и останалите коментари в тази рубрика на offnews.bg! ! ! Извинявам се и на християните като казвам (което са ми обеснявали и пасторите и психиатрите) че : В евангелие от Йоан в глава 4, на 23- 24 редове пише "Но иде час, и сега е, когато истинските поклонници ще се покланят на Отца с дух и истина; защото такива иска Отец да бъдат поклонниците Му. Бог е дух; и ония, които Му се покланят, с дух и истина трябва да се покланят. " от където е видимо, че Бог е дух и няма физически атрибути (или физическо тяло и негови части) - както грубо и напълно анормално се бях изразил в моя коментар номер 9.

18.12 2014 в 18:21

Ето на! Обещах, че вече няма да пиша коментари тук и пак нарушавам обещанието си.
Но не се сдържах, четяйки коментарите: мале, хора, ама яко тъпи сте! Чудно, че въобще сте се научили да четете! Ама как може да не умеете да се ориентирате в такава елементарна ситуация!

1. И да вярвате и да не вярвате на детето с ГРР и/или на родителите му, има ФАКТИ, които са неуспорими и те са:
- Нещо се е случило в училището с детето
- Никой не знае какво
- На някой му е било работата да знае
--> Заключение: има някой, който НЕ си е свършил работата и не е спазил правилата!

2. Родител подава сигнал. Сигналът вместо да се провери, директорката се държи все едно е хванала дедо Господ за оная му работа.
- Директорката е некомпетентна
- Държи се неадекватно и отново нарушава правила, процедури ...
--> Заключение: Директорката не си е свършила работата.

От там нататък, който иска да вярва - нека вярва. Който не иска да вярва - да не вярва!
НО ОТГОВОРНИТЕ ЛИЦА ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ИЛИ ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ЗА БЕЗДЕЙСТВИЕТО СИ!

It's as simple as that!!!!!!!!!!!!

17.12 2014 в 18:47

Прегледа от лекар едва ли е доказал, че твърденията на родителите на момичето аутист-са верни-иначе те биха говорили за това. Аз също имам деца -едното е на 17, а другото е на 13 годишна възраст- и двете са момичета- но и аз мисля, че за съжаление много родители в България (и не само от ромски произход) биха използвали децата си за пари- било и заради бедността в България, когато от 1989 година-затвориха заводите и ТКЗС-тата и малкото работни места които останаха са в сферите на туризма, търгувията и услугите-и то непостоянни с много измами и без възможност човек да се пенсионира на тях. И точно в такава среда- е най-добрата почва за всякакви престъпници, изнудвачи и лъжци-готови за съжаление-дори да използват и децата си за пари!

17.12 2014 в 18:23

Хора, вие добре ли сте! Как въобще може да стигнете до извод, че е пълна измислица. Явно нямате деца, а ако имате-дано никога не поподате в подобна ситуация и да усетите народната "любов". Родителите изглеждат интелигентни хора, които искат да разберат истината и въпреки пречките, не се предават! И преглед от лекар е направен, никой не е бил против. Проблемът беше, че родителите искаха да е под упойка, за да не се травмира детето и така и беше направен. А явнона вас са ви само парив главата, което си е ваш проблем, НО не всички мислят като вас.

17.12 2014 в 14:30

Много продажни родители се навъдиха в тая държава- и аз доста се съмнявам в твърденията на родителите на детето аутист!