Лукарски съди Диков, Гергана Паси сърдита на Андрей Арнаудов

ОFFNews 21 юни 2015 в 17:27 9284 9

Министър на икономиката Божидар Лукарски ще съди Сашо Диков. Журналистът е получил призовка да се яви в съда на дело, като негов защитник ще е адвоката и лидер на ПП „Движение 21“ Татяна Дончева. 

Лукарски съди Диков за четири клевети, като за всяка иска по 10 000 лв обезщетение за неимуществени вреди. 

Днес в предаването "Дикoff" журналистът сподели, че вече е коментирал с Дончева делото и имат план за действие. "Ще бъде интересно", заканва се водещият. 

Междувременно в предаването стана ясно и че Гергана Паси е обидена на продуцентите Иван и Андрей. Причината за това е дискомфортът, който й е причинен от екипа на предаването "Папараци", продуцирано от Иван Христов и Андрей Арнаудов. 

Паси обясни, че се е чувствала застрашена в продължение на месец, защото е виждала как неизвестна за нея кола следи семейството й. Гергана успяла да направи снимка на автомобила, за да я изпрати на съответните органи и да разбере кой е по следите й. Тогава й съобщили, че това е кола на таблоидното предаване. "Когато разбрах това ми олекна, това беше най-добрият сценарии", коментира Паси, която заяви и че е била притеснена най-вече за здравето и сигурността на трите й деца.  

По телефона се включи и Андрей Арнаудов. Той сподели, че като продуцент не участва в избора на хора, които да се снимат. Според него семейство Паси е интересно на хората, заради каузите, с които се занимава Гергана, както и заради слуховете, че съпругът й ще влезе отново в политиката. Андрей е категоричен, че правят само това, което е позволено от закона и в никакъв случай не е премината границата на допустимото. 

По думите на продуцента Соломон Паси е сниман от екипа на предаването 1 път, а съпругата му 3 пъти. 

Андрей не пожела да се извини в ефир на Гергана. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!