Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Иновативната инициатива на издателство Клет България Е-Академия с нова лекция за българските учители

Теодосий Теодосиев е гост-лектор на третия онлайн семинар

OFFNews 10 март 2021 в 15:23 2094 0

Издателство Клет България продължава дългосрочната си инициатива Е-Академия с поредно звездно участие. Един от най-любимите учители в България – Теодосий Теодосиев – Тео, е гост-лектор на днешната онлайн среща на тема „Личностното развитие на успешния учител“. Семинарът започва в 17:30 ч и е част от специалната инициатива на издателството, посветена на личностното усъвършенстване и развитие на практическите умения за българския учител.

По време на срещата с българските учители г-н Теодосиев ще засегне въпроса за връзката образование-възпитание. Според него, възпитанието е по-важно от образованието:

“Няма успешно образование без успешно възпитание. На първо място са уроците по морал”, подчертава той.

Иновативният проект Е-Академия е организиран като поредица от онлайн семинари на разнообразни теми, които надграждат знанията на учителите в различни сфери от личния и професионалния им живот. Провеждани онлайн, лекциите взаимно се допълват, без да са обвързани тематично или взаимно обусловени. Лекторите са известни и уважавани личности от различни сфери на обществения живот. След лекцията на психолога Мадлен Алгафари на тема „Развитието на личността – дигитално и реално”, изтъкнатият журналист и продуцент Георги Тошев сподели възгледите си по интригуващата тема “Любов по време на пандемия или как да запазим човека в себе си”. 

Дългосрочната инициатива на Клет предвижда още два семинара през март. Талантливия готвач и изпълнител Лео Бианки ще разкрие къде е “Ключът към успешното личностно и кариерно развитие”, а в последния ден на март един от най-превежданите в цял свят писатели Георги Господинов ще гостува с темата “Четене и преподаване с емпатия”. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!