Фирма ще поддържа безплатно новата платформа на София

OFFNews 28 май 2020 в 11:53 2584 0

Да поддържа безплатно новата интернет платформа на Столична община - www.youaresofia.bg, предлага в писмо до председателя на Столичния общински съвет Елен Герджиков, управителят на фирмата създател и собственик на URBO Андрей Лилов. 

Повече от година URBO е партньор на Столична община в развитието на проекта. Към момента платформата е напълно завършена – изградена е изцяло административната и информационната част по индивидуална визуализация, одобрена и съгласувана с възложителя, спазена е предварително изградената стратегия/структура като функционалности, така че да отговаря максимално на нуждите на проекта. Съобразени са всички важни основни елементи от потребителското преживяване, изградена е лесна за работа система за управление на съдържанието на уебсайта, както и двустранно интерактивна комуникация с национална платформа URBO.

ЮПАСС ООД е предоставила безвъзмездно за период от 2 години правото за ползване на всички функционалности на платформата си на Столична община. Така общината придобива възможност за управление на събития от всякакъв тип - концерти, театрални постановки, фестивали, конференции и други, както и менажирането на исторически, туристически и културни обекти и продажбата на входове и билети в реално време, пакетиране на оферти и управление на карти от типа CITYPASS.

В този период Столична община получава право на ползване и на всички новоразработени функционалности и подобрения, извършвани в платформата URBO.

„Към момента на пазара няма софтуер с подобни възможности и обхват, дори извън България. В този смисъл твърдим, че продължавайки нашето партньорство, София има възможност да се превърне в един от най-иновативните градове в Европа, да предостави на своите граждани и гости не само актуална информация за всичко случващо се в града, но и да им даде възможност да купуват в реално време дигитални билети и входове за атракции и културно-исторически обекти“ се казва в писмото. Сега екипът на URBO поема ангажимент и за безплатна поддръжка на www.youaresofia.bg до края на годината. 

Платформата ще бъде официално представена скоро и ще е достъпна за всички, съобщиха от екипа й. Основната цел на www.youaresofia.bg е всеки жител, гост или чуждестранен турист в София да има достъпна информация за всичко свързано с града ни. Платформата е двуезична – на български и английски. Тя е интерактивна и дава възможност за лесна и безплатна регистрация, както на събития, културни и туристически обекти, така и на заведения, паркинги и споделени пространства.

В специален раздел „Участвай“ всеки ще може да сподели свое мнение, идея, да се включи в обществени обсъждания или да подаде сигнал към структурите на Столична община.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови