Десислава Атанасова и Красен Кралев по стъпките на Данаил Кирилов във фейсбук?

OFFNews 10 август 2020 в 21:45 28253 6

Скандални публикации със снимките на Десислава Атанасова и спортния министър Красен Кралев излязоха в социалната мрежа фейсбук и скоростно бяха изтрити. 

Двамата коментират снимка на профила на ДБ, на която е съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов, политологът Евгений Дайнов и други. 

Десислава Атанасова е написала енигматичното "Краварката е в левия ъгъл", а Кралев отговаря "А педалите са навсякъде".

Кралев не за пръв път попада в полезрението на медиите заради нелицеприятни коментари. На 11 юли от името и със снимката на Кралев във фейсбук се появиха определения като "грозен трол", "нещастен трол", "червените боклуци" и "стероидите замъгляват съзнанието". Тогава от спортното министерство обявиха, че Кралев сам пише своите фейсбук публикации, но не той отговаря в коментарите.

Преди по-малко от месец заради коментар във фейсбук правосъдният министър Данаил Кирилов получи забрана от премиера Бойко Борисов да спре с изявите си в социалната мрежа. Причината беше, че Кирилов определи другия съпредседател на Демократична България Христо Иванов на Спонджбоб Квадратни гащи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1894

6

Sashkavas

11.08 2020 в 10:02

"Благодаря за оценката, но аз нямам амбицията да съм бъдещето на България. Желая разни тулупи да не съсипват моето бъдеще !"

Успех! Дано обаче да не стане така че да сменим тулупите с умно-красиво-червени изгладнели олигарси и след една година да сме пак на улицата, но доста по-бедни. Това че Прокопи ще си купи по-голяна яхта от Пеевски или Божков, и ще си оправи сарайте край Созопол за да са по-големи от тия на Доган или че мъжа на първата дама ще непълни чекмеджето, незнам как ще ни оправи, ама сигурно бъркам. Както казах успех на всички и искрено искам да сте прави.

5784

5

Бабатунде

11.08 2020 в 09:37

Благодаря за оценката, но аз нямам амбицията да съм бъдещето на България. Желая разни тулупи да не съсипват моето бъдеще !

1894

4

Sashkavas

11.08 2020 в 08:15

"Наглостта, простащината, липсата на интелект и образование и тоталната деградация на всички около едноклетъчното с инициали БМБ, е равна единствено на безкрайност !
Всеки, който подкрепя по един или друг начин тази гнусна прослойка на обществото, заслужава само и единствено безплатна лоботомия !"

Колко културно си го казал. Блести от интелект и ерудиция. Но дет се вика вие сте бъдещето :-)

12362

3

Хуан

11.08 2020 в 00:42

Ох, сега разбрах с какво се занимават по цял ден хората, които управляват държавата и в частност тежката артилерия на ГЕРБ (както се самоопредели Атанасова преди някоя и друга година) - гледат профила на ДБ и правят обидни и хомофобски коментари във фейсбук.

10372

2

elbarbudo

10.08 2020 в 22:22

на прасен сралев му личи, че е голем спортист...

5784

1

Бабатунде

10.08 2020 в 22:22

Наглостта, простащината, липсата на интелект и образование и тоталната деградация на всички около едноклетъчното с инициали БМБ, е равна единствено на безкрайност !
Всеки, който подкрепя по един или друг начин тази гнусна прослойка на обществото, заслужава само и единствено безплатна лоботомия !