Банките запразниха предсрочно – клиенти чакат час на опашки пред гишетата

OFFNews Последна промяна на 30 април 2014 в 17:52 4278 4

Снимка Сергей Антонов

Банките запразниха доста преди официалното начало на седмицата почивни дни.

Банките запразниха доста преди официалното начало на седмицата почивни дни. От два дена пред клоновете им се вият дълги опашки, защото в салоните работят едно, максимум две гишета, а останалите служители отсъстват, установи репортер на OFFNews.

Днес на някои места охранители стояха пред препълнения салон и пренасочваха новодошлите към други офиси с обяснението: „Съжалявам, тук работи само едно гише“. На други човек теглеше номерче за обслужване и редът му идваше чак след час, защото в просторния салон работеха две от например 8-те гишета.

В един от салоните репортерът ни стана свидетел и на конфликт, защото току-що влязла жена реши, че спешно трябва да бъде обслужена и застана пред гишето, пререждайки чакащите от доста време други клиенти на банката. След шумна разправия, която доста притесни двете служителки на гишетата, жената бе принудена да изчака реда си.

В резултат на липсата на стотиците банкови служители пред чейндж бюрата в центъра на София се извиха огромни опашки, видя репортер на OFFNews. Там, въпреки значително по-бързото обслужване, хората също чакаха поне по 20-30 минути.

Подобно бе положението и в институциите, и в партийните централи, които уж са в трескава подготовка за изборите, установи екипът ни.

Официално почивните дни са от 1 до 6 май.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.05 2014 в 02:23

Свалиха пак тия евреи с протежето си Андрей Луканов режима на Бай Тошо ,казаха на народа че имаме 10 милиарда несъществуващ дълг,когато истината е била че сме имали минимален дълг който са покривали задълженията на СССР и другите страни в соцлагера, с този дълг евреите пуснаха в ход преходния период и перестройката с двукратна смяна на парите закриване създаване и закриване на банки ,събраха спестяванията на хората и ни принудиха да вземаме масово еврейски кредити с големи проценти ,даже Тодор Живков съжелява че е помагал на евреите и перз войната когато Хитлер искал да прочисти България и след войната вадил евреи от затворите,и същите тия жидове го свалиха от власт и разграбиха страната,крият се мелезите хибриди-сефарди,гюлмета,като хамелиони са да ги ебе магарето на дядо ми)))

01.05 2014 в 01:41

Системните грабежи на обменни бюра които са само еврейски -важно мероприятие за изгонване на ционистката шайка от България.Връщането на кредити на еврейските банки е най голямата глупост която може да направи човек.Държането на пари в еврейските банки е друг голям идиотизъм ,от който богатеят пак същите евреи

01.05 2014 в 01:30

Статията просто отразява станалото. Глупава е ситуацията и цялата национална психоза около всяка групичка почивни дни - народът вкупом (като стадо) се юрва, сякаш ще изпусне нещо, а опашките и задръстванията са просто видимото следствие.

30.04 2014 в 21:02

Егати глупавата статия...