Българка малтретирана от работодателката си в Италия (видео)

Вероника Шербанова 08 ноември 2013 в 16:28 4402 7

Насилие над българка в Италия
Насилие над българка в Италия

Българка е малтретирана системно от работодателката си в Италия, съобщи изданието „Български новини“.

Даниела била наета като домашна прислужница в семейство на психолог в Италия. Работодателката редовно малтретирала българката, биела я до посиняване и я обиждала.

„Мръсна свиня! Аз ти давам заплата, а ти не чистиш и не готвиш както трябва“, били част от обидите, които италианката казвала всекидневно на Даниела.

Българката била принуждавана да чисти изпражненията на 18-те кучета на работодателката си, които били затворени в клетки.

„Те са 100 пъти по-важни от теб“, крещяла господарката на дома.

Българката се обърнала към предаването ЛЕ ИЕНЕ, за да разкаже историята си. Тя заснела със скрита камера случки от ежедневието си като прислужница в италианския дом.

Кадрите били излъчени в предаването в сряда вечерта и шокирали италианските зрители. След излъчването на скандалния репортаж, десетки възмутени зрители се обадили в редакцията или се свързали с предаването чрез социалните мрежи.

Вследствие на това два часа след излъчването репортажът бил свален от сайта на телевизията. Темата обаче е обсъждана до късно през нощта в Twitter.

“Видеото са го махнали!! Не е онлайн само за няколко часа!!!! Но който гледа предаването, като мен видя всичко!“, коментира българката Лиляна Цветкова.

Българите в Италия настояват в социалните мрежи за незабавна намеса на българското посолство в Италия и на българската държава по случая с малтретираното момиче.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови