6 начина да повишите настроението си у дома

OFFNews 30 ноември 2020 в 12:09 1739 0

За никого не е тайна, че се чувстваме по-добре, когато положим усилия и се погрижим за себе си. Ако имате нужда от повдигане на настроението, опитайте да подобрите деня си с някои от следващите идеи.

Подарете пълен детокс на тялото си

Започнете със сухо четкане - стартирайте от стъпалата и се придвижете нагоре по тялото. След това се отдайте на релаксиращ душ или вана, допълнен от скраб и хидратиращ лосион за финал. В края на този детоксикиращ ритуал циркулацията и притока на кръв ще се увеличат, мъртвите клетки от повърхността на тялото ще са отстранени, a дълбоката хидратация ще е запечатана във всяка част от него.

Маски

На пазара вече има маска за всяка зона от тялото. Те съдържат невероятни еликсири, които възвръщат енергията и добрата визия както на лицето, така и на косата, ръцете, стъпалата, шията и пр. Можете да ги разпределите за всеки ден от седмицата или да се поглезите с всички в един ден, постигайки максимално удоволствие.

Отдайте се на домашен маникюр/педикюр

Има нещо много успокояващо в това сами да правите маникюра си. С правилната колекция от гел лакове и UV лампа ще придадете отличен външен вид и грациозност на ръцете си. Съчетайте с любимия си сериал и чаша чай за абсолютен комфорт.

Грижа за лицето

Дарете лицето си с отпускащ масаж, докато нанасяте стъпка по стъпка любимите си продукти. А ако в тоалетката ви стоят мостри, които така и не сте изпробвали все още - сега е моментът. Кой знае, можете да откриете новия си любимец сред тях.

Релаксиращ масаж

И като споменахме отпускащ масаж - допълнете серума си с някой от многото различни уреди за масаж. Ролерите, например, имат свойствата да раздвижат притока на кръв и да подсилят лимфния дренаж. Премахват подпухването, успокояват епидермиса и изглаждат фините линии. С помощта на тези инструменти, лицето ви ще засияе, а вие ще се почувствате по-добре.

Напръскайте спалното бельо или дома си с приятен аромат

Никой не може да устои на приятно ухание. То не просто повишава настроението, но и спомага за по-добра релаксация, прави ни по-продуктивни, стимулира умствената дейност а често ни настройва и на романтична вълна. Какъвто и аромат да изберете, гарантирано ще промените усещането си за света.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!