Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тукПриемам

Адвокатът от схемата с длъжниците може да изгуби права

| ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 20 февруари 2017 в 08:0928853
Снимка: bTV

От 3 до 18 месеца лишаване от права може да бъде наказанието за адвокат Симеон Миков, който е един от участниците от случая с длъжниците. Според схемата нищо неподозиращи хора стават длъжници след издаването на фалшив документ. Разследване на bTV показа, че по тази схема жителят на ромски квартал в София Спас Ковачев се оказва "кредитор" на много потърпевши, които стават длъжници. Делата са предвижени от един и същ адвокат - Симеон Миков и частния съдебен изпълнител (ЧСИ) – Иван Чолаков.

Софийският адвокатски съвет (САС) ще направи предложение за образуване на дисциплинарна преписка срещу адвокат Миков. След като му се даде право на отговор съветът може да образува дисциплинарно производство. Освен лишаване от права, Миков може да получи и глоба.

Оказва се, че при събеседване за постъпване в САС Миков е бил реабилитиран за друго наказание. Отделно от това той имал 8 образувани дисциплинарни производства, като голяма част от тях са прекратени по давност.

Случаят е даден и на прокуратурата. 
stefan tcholakov

Рейтинг : 1038

01.03 2017 в 22:34 3
+ 0
- 0
ТРЯБВА ДА ИМА ВЕЧЕ ИТАЛИАНСКО ПРАВО-РАЗДАВАНЕ ! НЯМА КАКВО ДА СЕ ЦЕРЕМОНИМ, ТРЯСКАШ ГО ЕДИН ПЪТ ПО ГЛАВАТА ДА ПАДНЕ. СЛЕД ВРЕМЕ КАТО СЕ ОПРАВИ, ПАК ГО ТРЯСКАШ ДОКАТО СЕ ОПРАВИ И ТАКА ПРОДЪЛЖАВАШ, ДОКАТО СЕ ОТКАЖЕ ОТ РАБОТАТА И ВЪРНЕ ПАРИТЕ ОБРАТНО .................................. НЯМА ДА СЕ ПРАВЯ НА НЕИЗВЕСТЕН ........................ НА НАСИЛИЕТО И БЕЗ ПРАВИТО СЕ ОТГОВАРЯ ПО ЮДЕЙСКИ "ОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБ" ...................... НЕЩО ДА НАУЧИМ И ОТ ЮДЕЙСКИТЕ ПРИОМИ ........................ НА ЗЛО КУЧЕ ЗЪЛ ПРЪТ - ПО БЪЛГАРСКИ ....................- СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ - ШВЕЦИЯ
Hissarion

Рейтинг : 2944

20.02 2017 в 11:40 2
+ 0
- 0
Миков и Чолаков - юридическите Бони и Клайд. Подскачат по ръба на закона без страх, че ще паднат.
66

Рейтинг : 2546

20.02 2017 в 08:53 1
+ 0
- 0
Вервате ли, че
адвокат - Симеон Миков и
частния съдебен изпълнител (ЧСИ) Иван Чолаков
не са свързани и не знаят какво става ?
 
Още от : Темида
Прокуратура влезе и в НЕК
Прокуратура влезе и в НЕК
26 април 2017 в 08:462444
27 април 2017
FACEBOOK
Всички текстове и изображения публикувани в OffNews.bg са собственост на "Офф Медия" АД и са под закрила на "Закона за авторското право и сродните им права". Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта без разрешение на "Офф Медия" АД е забранено.