Васил Лазаров и Вивекта внасят най-добрите бланширани картофи

OFFNews 06 април 2017 в 15:07 8526 0

Едва ли има човек в България, който да не обича пържени картофки със сирене. Комбинацията е универсална за всякакъв вид събирания и страхотна добавка към студената бира. Лошият продукт обаче може лесно да развали удоволствието от любимото предястие или мезе. Невинаги картофите, които получаваме в заведение или купуваме за домашния си фритюрник, са запазили вкусовите качества, които би трябвало да притежават. В такива моменти разочарованието е голямо, а парите, които сме дали за съответния продукт, ги усещаме като хвърлени на вятъра.

За да избегне подобни ситуации, фирмата на Васил Лазаров Вивекта си партнира и дистрибутира продуктите на McCain Foods Limited. Или иначе казано - внася на българския пазар висококачествените замразени бланширани картофи и картофени специалитети, които родните потребители заслужават.

McCain Foods Limited е канадска компания, основана в далечната 1957 година. Днес компанията е един от най-големите производители на замразени бланширани картофи и картофени специалитети в света, като техните продукти се предлагат в хиляди ресторанти и супермаркети по земното кълбо.

Фирмата на Васил Лазаров Вивекта е един от най-големите вносители на месо за България – предлага охладено и замразено свинско, говеждо, пилешко, агнешки продукти и замразено говеждо шкембе, замразени риби. Чрез дейността си предоставя на българските потребители на едро и дребно, както и на преработвателната индустрия висококачествените продукти на едни от най-добрите производители на световния пазар. Вивекта БГ ЕООД е официален дистрибутор също и на замразени зеленчуци и плодове от Aretol, както и на зехтин от Urzante.

Когато искате да осигурите най-добрите продукти за вашия дом и семейство, вече можете да го направите. Тези, за които ви казвам, се намират лесно в българската търговска мрежа и съм ги изпробвал лично. Струват си всяка стотинка.

Платена публикация

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови