БСП-София: Кола на 176-о ОДЗ обслужва ГЕРБ в село Мрамор

OFFNews 26 октомври 2016 в 15:09 12485 0

Управляващите от ГЕРБ наистина превърнаха държавата в бащиния, твърдят от БСП-София. Изводът на Столетницата се базира на снимки на техни симпатизанти от село Мрамор, които са щракнали как ГЕРБ използват автомобил на столичото 176-о ОДЗ "Зорница" в район "Връбница", за да зареждат шатрата на кандидат-президентската двойка Цацева - Манушев в село Мрамор.

Там цял ден днес раздавали курбан на селяните.

"Наглостта на управляващите вече минава всякакви граници", коментира лидерът на БСП-София Калоян Паргов. - "Безочието им е стигнало такива висоти, че вече дори не се притесняват и съвсем демонстративно използват държавни и общински органи и структури за постигане на партийните си цели. Това е скандално!".

Председателят на групата на БСП Лява България в СОС е категоричен, че ще поиска пълна проверка на случая, тъй като разполага с достатъчно снимков материал и свидетели.

"Известно ми е, че гарван гарвану око не вади. Не очаквам кметът на София да накаже общински служители, които са изпълнили партийно поръчение от ГЕРБ. Все пак, госпожа Фандъкова е заместник-председател на тази партия. Въпреки това ще настоявам до край нарушителите да си понесат съответната отговорност", каза Паргов.

От Столична община обещаха да проверят случая в село Мрамор и след това да го коментират.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови