Зеленогорски: Цачева се придвижва в ляво, дясната кандидатура е на Трайков

OFFNews 24 октомври 2016 в 12:13 3520 8

За разлика от левицата десните успяхме да се обединим и това ни дава шанс за победа на изборите. Реформаторският блок е силен и мобилизиран. Другият шанс е, че Цачева се придвижва към центъра, дори леко в ляво, което освобождава десния спектър на кандидата на РБ.

Това каза във Велики Преслав Найден Зеленогорски, председател на Предизборния щаб на Реформаторския блок.

"След дебата на кандидатите на ГЕРБ и БСП мисля, че цялата общественост е наясно кой е десният кандидат", добави той. "Да твърдиш, че си десен, но да поставяш политическата целесъобразност пред интересите и правата на гражданите, е противоречие", каза още той.

"Силно изненадан съм и от еднаквите позиции на ГЕРБ и БСП по отношение на санкциите за Русия и анексирането на Крим. И Радев, и Цачева имаха единно мнение - санкциите трябва да отпаднат, което е против общоевропейската политика", коментира Зеленогорски и добави, че РБ е на мнение, че санкциите трябва да продължат.

"Гаранция за десен демократичен избор е нашата двойка, която ще затвърди евроатлантическата насоченост на България. Трайков и Събев ще бъдат гарант за реалната борба с корупцията, подобряване на образованието, здравеопазването и съдебната реформа", заяви Зеленогорски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12530

8

синя сова

24.10 2016 в 23:48

И да ви "светна" отново:герб никога не е била "дясна" партия,нито управлението й е дясно,нито политиката!Партия създадена от ДС,пълна с бивши комунисти ,милиционери ,корумпирани олигарси,кариеристи,престъпници и с лидер изваден от подземния свят и подбутнат от генералите от ДС към властта,за да контролират чрез него политиката в България!За какво дясно говорим?Не ме интересуват соц.лозите какви глупости дрънкат!

12530

7

синя сова

24.10 2016 в 23:37

№ 6-Ми както е тръгнало,да си вземем западните покрайнини от Сърбия,на юг да си вземем Солун и до Бяло море,да си вземем Дедеагач,а от Румъния да си вземем североизточна Добруджа!Какво ще кажеш?А твоят пример с Косово ,не е същото като Крим!Имало руснаци в Крим,да ама има договори и междудържавни споразумения...ти ще докараш нещата по този начин до трета ,световна война!То руснаци май си накупуваха доста имоти и в България.Ако путин реши да има претенции ,какво ще правим ,а?

10564

1

ultra-73

24.10 2016 в 12:31

Повече от очевАдно е, че в момента има само един-единствен ДЕСЕН кандидат и това е Трайчо Трайков! Крайъгълният камък, лакмусът или изобщо точният ориентир за това кой кой е и къде се намира в българското политическо пространство, го назова именно той в дебата си срещу другата промосковска кандидатура на калфин, а именно: "какво е вашето отношение към статуса на Крим, той руски или украински е"!!! Е, видяхме др. Цачева..............