Quantcast

"Волгин не е спрян, продължава да води "12 плюс 3" със същия патос"

OFFNews Последна промяна на 29 септември 2014 в 12:44 5358 6

Георги Лозанов

Петър Волгин не е спрян, той продължава да води "12+3" със същия патос и коментари. Свалено от ефир е само предаването му "Деконструкция" и само за месеца на предизборната кампания.

Това обяви в профила си във facebook председателят на Съвета за електронни медии Георги Лозанов.

Предаването на Волгин по БНР - "Деконструкция", беше спряно временно от ръководството на БНР, докато тече предизборната кампания. 

Това роди група в защита на "спрения" Волгин.

"Групата, която подписа декларация в негова защита, не мисля, че е представителна за колегията, а по-скоро за един политически кръг, на който и самят Волгин принадлежи. Струва ми се, че тук въобще "хватката" е разговорът да се политизира преди да стигне до Волгин от гледна точка на закона и професионалната етика", коментира Лозанов.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.09 2014 в 21:23

Жорката откакто престана да заеква нещо много категорично се изказва.

Това пълен абсурд Волгин някога да е бил в един "политически кръг" с Русева (бивша авторка на Дневник и Капитал), или Дачков (бивш глашатай на Костича), които са сред подписалите писмото в негова защита.

Демокрастите, либерастите, толерастите, мултикултурастите и обикновените педерасти после да не се сърдят, когато свалят от ефир предавания на некой техен агент. Щото "Каквото повикало, такова се обадило..."...

29.09 2014 в 16:07

Ербап момче туй петька.След като по (не)финансови причини се отказа да биде умен (то се знаеше и отпреди)и красив,днес във предаването си реши да бъде нестандартен,и то двуредово..1.Реши да вади топлите картофи с ръцете на нек,ъв си гошко(от вестник,дето не го чета по понятни причини)2.Нестандартен взгляд на тероризЪма.на ИДИЛ..Играеха двамцата като нещатни "сътруднуци" на ЦРУ и ФБР (уж ,а на КГБ во истински).Та стигнаха до твърото заключение,че момъкът дето предвожда джихадистите е силно надценен и едва ли не обиден от САЩ да бъде наричан баш терорист.Той си бил (забележете!) просто един НОРМАЛЕН терорист(цитирам гошко) ...Бил преекспониран проблема,хей така А мерика да си има враг и ЦРУ да смуче бюджет ( За тинк-танкове)...СЕМ ,надявам се че сте слушали...Апропо петька , аз знам че от такъв един подход едно приятелсо на тебя разузнаване купува и продава танкове (без тинк) в украинските магазини...Ербап момче ,няма що.Явно към частна медия трябва да се насочи...

29.09 2014 в 14:54

Каква "демократична" радост.
Да спрем!
Да забраним!
Да му запушим устата!
Гоуеми демократи....
Браво, чучулиги, фашизЪмът и комунизЪмът на такива като вас разчитат!

29.09 2014 в 14:07

Онзи ден го чух, мислейки че го няма вече в Хоризонт (радио което по принцип харесвам), и това ме накара рязко да превключа на Дарик.

Тези хора трябва да са наясно, че пропагандата вече не върши работа, както беше едно време през комунизма. Българите имаме вече имунитет. Погледнете Волен с неговата пропаганда къде стигна.

29.09 2014 в 13:34

а аз така се надявах да са го пуснали на свободния пазар. Да види как обикновения, честен българин се поти за прехраната.
Уви, рублофилството е по-силно от моите щения.

29.09 2014 в 13:24

Единствената загуба от спирането на този пропагандатор, ще е за бсп и производните им. За всички други ще е от полза тази подлога комунистическа да я няма в националното радио, което междувпрочем май трябваше да е национално а не партиино...