Видни леви общественици бранят Волгин и "Деконструкция" с петиция до БНР

OFFNews Последна промяна на 13 септември 2014 в 16:21 6012 41

Петър Волгин

Журналисти, преподаватели и общественици от лявото общество се вдигнаха срещу БНР и СЕМ с петиция против закриването на предаването "Деконструкция" на Петър Волгин.

Предаването е спряно временно, поне по първоначален план, за периода 5 септември - 5 октомври.

"Спрете цензурата, защитете свободното слово и върнете "Деконструкция" зоват Велислава Дърева, журналист, д-р Иво Инджов, медиен експерт, Владимир Танев, журналист и общественик, проф. Людмил Георгиев, университетски преподавател, Любослава Русева, журналист, Явор Дачков, журналист и собственик на сайта „Гласове”, Валерий Тодоров и Иван Обретенов, бивши генерални директори на БНР, Кин Стоянов от предаването „Инфохолиците” от БНР, което също е свалено от ефир, телевизионната репортерка по международни теми Елена Йончева и други.

Пълният текст на петиция може да прочетете тук:

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.11 2014 в 08:07

Дори тук като се опитваме да пишем против антибългарското -СРАМ за БЪЛГАРИЯ- предаване ДЕКОНСТРУКЦИЯ по националното БНР ни хулят волгинистите! 16 компроментирани -с миналото си-злобни комунисти- издуханата от БСП Дърева,бивши директори на БНР--е липсва ви голямата заплата ДРОГАри,Дачков--хамелеон! Хвани единия удари другите!Искат "медийна свобода и редакционна независимост"???! А закритите опозиционни издания след 1944г??? А убития Никола Петков, Георги Марков -чак в Англия го убиха?!"НАД 55" на полковник Любомир Михайлов си е "ДУМА"-2!! Но тези искат БНР--с нашите пари на данъкоплатците--- по нашите глави-- да се гаврят! И ние ще поискаме помощ от Оливие Базил и ЕС-анархия В БНР, с антибългарско порногравско предаване, насаждащо омраза и--все едни и същи комунисти се обаждат?? А нас-инакво говорещите--- ни прекъсват С "БРАГОДАРИМ ВИ ЗА ОБАЖДАНЕТО" --НЕ ГО ИСКАМЕ ТОВА ПРЕДАВАНЕ И ВОЛГИНИСТИТЕ В БНР!!! РЕЗИЛИМ СЕ ПРЕД СВЕТА!!!

27.10 2014 в 14:06

АЛЬООО!!! А ПОД ДЕКЛАРАЦИЯ ДА ПРАТИТЕ УРУСПУЯКА ДОСТЕНКА "ЛАВЕРН" ПИРГЬОВА (ПО МАМА)НА МАЙНАТА И НЯМА ЛИ ДА СЕ ПОДПИШЕТЕ? ПАК! И "МАРТИН ТЪРПЕВ" КАКВО СЕ Е ОБЪРКАЛ? КАКВО ОБЩО ЛИБЕРТАРИАНСКАТА СОДОМИЯ И ПЕДЕРАСТИЯ ИМА С НОРМАЛНО КАПИТАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО. В ЕДНА "ЛИБЕРТАРИАНСКО ПЕДЕРАСТКА ДЪРЖАВА" ВЕРОЯТНО ЩПИЦКОМАНДА СЪСТАВЕНА ОТ ЛЕВИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ-ЗООФИЛИ, ИСЛЯМИСТИ-МУЛТИКУТУРАЛИСТИ - НАСТЪРВЕНИ РЕЗАЧИ НА КЛИТОРИ, АНТИГЛОБАЛИСТИ-НАРКОМАНИ И ЧЕГЕВАРСКИ ЛЕСБИЙКИ И ПЕДЕРЮГИ БИ ОБЕСИЛА ПОЛОВИНАТА СЛУЖИТЕЛИ В НАЦРАДИОТО. В ИМЕТО НА СВОБОДАТА НА ДУХА, КОМФОРТА НА ЛИБЕРТАРИАНСКИТЕ ТЪРТЕИ И ПОЛЕТА НА СВОБОДНОТО ВОЛЕИЗЯВЛЕНИЕ.

15.09 2014 в 10:22

Само да вметна, че това в едно либертарианско и капиталистическо общество нямаше да се случи. Стига да има публика, която да го прави рентабилно, предаването на господин Волгин щеше да бъде непоклатимо в ефир.

15.09 2014 в 00:50

Пак ШОРОШОМОЛСКИ инсинуации. За Дачков не знам, обаче Русева дълго време публикуваше в Дневник и Капитал, които трудно могат да се нарекат "ЛЕВИ" издания. Сега в момента публикува на Редута при Стойко, който също трудно ми се вижда да е "ЛЯВ".

Вместо да словоблудствате, по-добре си УТОЧНЕТЕ ПОНЯТИЯТА за "Ляво" и "Дясно", че съвсем сте ги омешали. Не знам примерно по какви критерии партията на едрия бизнес БСП е с нещо по-"лява" или "дясна" от квази"европейците" на Тиквочев?

Еврогейците-педероатлантици лепят етикет "Ляв" на всеки, който не им уйдисва на измислените демокрастия, либерастия, толерастия, мултикултурастия и педерастия, а в последно време и герберастия.

14.09 2014 в 21:59

Всички леваци могат да си изкарват прехраната само и единствено чрез държавна работа, държавни поръчки или крадене от държавата.

Един лев не могат да изработят с инициативност и находчивост. Естествено, че ще искат комунизъм иначе са обречени на мизерия.

14.09 2014 в 18:44

Добре, бе Балкански! Повече ли ти харесва "продажни"? Специално за Дачков питам. Ако проследиш професионалния път на въпросната Русева, ще научиш интересни неща. Четене му е майката, а не бля-бля по форумите.

14.09 2014 в 18:21

Не бе, ШОРОШОМОЛСКИТЕ ТАЛИБАНИ, направо го убийте Волгин с камъни, та от посолството на ФАЩ да мирясат. Другия вариант е да го пратите демократично в концлагера в Гуантанамо. Тогава господарите ви от Четвъртия хилядолетен Райх сигурно ще са доволни. Щом можахте да обявите Дачков и Русева за "ЛЕВИ", явно имате помощ от специализирана психиатрична помощ.

14.09 2014 в 18:11

Подписалите се, до един, са червени, объркани глави! Вижте, напр., човечето Иво Инджов. Изписал се "д-р" и защо? Защото е защитил една кирлива дисертация и защото е световно неизвестен /като изключим приликата с името на Иво ИндЕв/, турил едно "д-р" за тежест. Волгин не само трябва да бъде отстранен завинаги, но и да бъде съден!

14.09 2014 в 16:20

Личи си, че тия дето спряха предаването на Волгин, са бивши комунета и бивша червена номенклатура. Само те могат така нагло да се опитват да запушат устата на инакомислещите.

За "десните" болшевики и шорошомолци лявата пропаганда трябва да СЕ ЗАБРАНИ. Очаквам като следваща крачка да въстановят концлагерите и да запонат да изпращат в тях всички, които не са съгласни със западняшките еврогейско-педероатлантически "ценности" - демокрастия, либерастия, толерастия, мултикултурастия и педерастия.

ОМЕРЗЕН СЪМ.

14.09 2014 в 11:43

Вчера пускаха много качествена музика във времето на Волгин. Мисля, че радиото най-после налучка потребителските нагласи.