Сестрата на Зинаида Златанова оглави новините на TV7

Мая Младенова 19 септември 2013 в 14:52 13926 32

Сестрата на вицепремиера Зинаида Златанова - Миляна Велева - оглави новините на TV7 и NEWS7. 

Дългогодишната журналистка досега беше изпълнителен продуцент на дирекция „Спорт“ и водещ на спортните новини на медията.

Днес телевизията съобщи за няколко промени в ръководството. Николай Бареков вече официално не е неин изпълнителен директор. На тази позиция остава само Десислава Тошева. Досега тя беше изп. директор по финансовата дейност и съвместяваше поста с Бареков.

Досегашният шеф на новините на TV7 и NEWS7 Жени Павлова става част от борда на директорите на NEWS7. Тя ще отговаря основно за актуалните предавания и ще следи стратегическото развитие на информационния канал. Член на борда на директорите е и Патрик Мартин, представител на компанията собственик „Алегро Кепитъл“.

Промените идват, след като Николай Бареков обяви, че ще се отдаде на политическа кариера. Първата голяма политическа цел пред него са изборите за Европейски парламент през 2014 година. Бареков остава водещ на националното турне „България без цензура“, излъчвано по TV7.

„Нашите телевизионни канали действат като мощен катализатор на българския телевизионен пазар, водейки към повишаване качеството на тв продукта като цяло. Екипът на TV7 и NEWS7 е горд с постигнатото до момента и е зареден с дръзки идеи за новия сезон, в рамките на който искрено пожелаваме на нашите зрители да се забавляват, информират и вълнуват“, споделя Десислава Тошева в разпространено от TV7 съобщение.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!