Най-четеното в OFFNews за 2017

Мая Младенова 31 декември 2017 в 07:11 11852 0

Снимка Pixabay

Някои от текстовете в тази класация ще ви изненадат. Обзалагаме се например, че няма да отгатнете на каква тема е статия номер 1 в класацията.

Други са логични, защото са по сензационни събития - например номер 2 и номер 3. Трети може би си спомняте, а четвърти ще прочетете сега, ако сте пропуснали. 

Ето го и списъка с най-популярните ни текствове за изтичащата година. Статистиката сме изготвили според броя четения (импресии), отчетени от инструмента "Гугъл аналитикс".

10. На десето място е разследването на Александра Маркарян "В СУ взели не 6,5, а 19,5 милиона лева над заплатите. Не за 7 години, а за една". То разкрива, че допълнителните пари в иначе задлъжнелия университет се разпределят порочно и са само за любимци. Някои са взели 2 и 3 пъти над заплатите си, а други - нищо.

9. Тук изненада няма. Темата за "Проф. Иво Христов без задръжки: 80% от българите са дебили" взриви обществото. Трудно ще се намери някой, неизразил мнение по житейската констатация на професора.

8. Не знаем колко от читателите ни инвестират във виртуални спеспявания, но текстът "Биткойн криза - български банки спряха да работят с криптовалутата" на Николаос Цитиридис около седмица бе най-четеният в сайта.

7. Списъкът с депутатите в новоизбрания тогава 44-ти парламент очаквано се радваше на голям интерес.

6. 2017 бе годината, в която шефът на Walltopia Ивайло Пенчев нахлу рязко в публичното говорене, описвайки на цветист език горчивия сблъсък между предприемачите и държавната администрация. Отвореното му писмо до шефа на София Тех Парк бе първото от задочната им кореспондеция. 

Продължава на стр. 2

Страница на статията : 0102
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!