Забавиха техниката на Nightwish в Сърбия, вратите отварят малко след 19 ч.

OFFNews 14 септември 2016 в 18:49 8204 1

Забавиха техниката на Nightwish на границата със Сърбия преди концерта на групата в София, съобщиха от бандата. 

Преди няколко часа на официалната страница на групата във Фейсбук се появи съобщение, според което заради забавянето на техниката ще бъде отменено участието на подгряващата група Sevi. 

Скъпи фенове в София,

Поради огромно забавяне на границата със Сърбия нашето оборудване (музикални инструменти и т.н.) все още не е в залата и е напът за там. Предполагаме, че ще можем да изнесем концерта, който сме ви обещали, но на този етап той няма да започне в планирания час. участието на подгряващата група трябва да бъде отменено и вратите да отворят по-късно. Най-вероятно нищо няма да се случи преди 21:00 часа, така че не идвайте твърде рано. Правим всичко възможно, за да се уверим, че ще проведем нашето шоу тази вечер и нямаме търпение да се срещнем с вас и заедно да правим рок.

Искрено ваши, 

Nightwish

Малко по-късно организаторите на концерта съобщиха, че техниката е пристигнала и вратите ще бъдат отворени малко след 19 часа. 

Цялата техника е на територията на София. Групата е вече в Арена Армеец. Очакваме да отворим врати малко след 19 часа, а шоуто на Nightwish да започне малко след 21 часа. Благодарим ви за търпението, посочиха организаторите, цитирани от WeRock. 

От съобщението не става ясно дали участието на подгряващата група остава отменено. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews