Свършиха предвидените билети за Nightwish в София, пускат допълнителни бройки

ОFFNews 12 септември 2016 в 17:12 7557 0

Nightwish на концерт.

Финландската група Nightwish ще отпразнува 20 години от създаването си на 14 септември в столичната "Арена Армеец", като дни преди шоуто стана ясно, че всички предвидени за продажба билети са изчерпани.

Организаторите съобщават, че групата е дала позволението си да бъде отворено най-горното ниво на залата, като така още 1000 души ще могат да се насладят на концерта. 

Цената на новите билети е 59 лева, а количеството е ограничено. Може да ги закупите в OMV, "The Mall", Билетен център-НДК, касите на "Арена Армеец" и онлайн.

Така концертът в България се превръща в най-продавания за европейското турне на Nightwish, изпреварвайки тези в Испания, Португалия и Полша. Очаква се шоуто им да включва песни от новия албум "Endless Forms Most Beautiful", но в по-голямата си част да бъде с най-големите хитове на групата, тъй като това ще е първо гостуване на бандата у нас.

Музикантите пристигат у нас ден преди концерта, като са поръчали 3 огромни джипа, с които да обиколят софийските забележителности.

В деня на концерта вратите отварят в 18:30 часа, а Sevi, на които се падна честта да подгреят шоуто, излизат на сцената около 20:00 часа. Сетът им ще продължи точно 30 минути, след което сцената ще започне да се подготвя за излизането на легендите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!