Турбофолк-пънкрок музикантите от Brkovi идват у нас на 6 декември

ОFFNews 23 октомври 2015 в 17:37 2642 0

Brkovi.

Хърватските турбофолк-пънкрок музиканти Brkovi ще дойдат за концерт в България на 6 Декември от 20:00 часа в столичния клуб "RockIT", съобщиха организаторите от BGTSC, като се похвалиха, че това е първото и дългоочаквано посещение на групата у нас, което ще представи “Много Best Of”.

Коренно различните стилове на загребците са духовито свързани в мелодична цялост, а емоционалните стихове на турбофолка са преплетени с жестокостта на пънк рока и тежестта на хеви метъла. С други думи: „невинни” текстове разпрострени в специфичен музикален стил. Тук и ние се объркахме...Вижте дискографията на групата и видеото по долу.

Творчество:
„Punkfolkwellness“ 2010
„Društvo brkatih mladića“ 2011
„Balkanski esperanto“ 2012
„Brkati gosti“ 2013 (kompilacija)
„Pizda materina“ 2014

Групата се издава сама, а зад творчеството и не стоят издатели, разпространители или PR агенции. Основен текстописец е Shamso 69, но... след идването си в групата през 2007 година. Бандата е повлияна от Sex Pistols, Vajta, Ramones, Discharge, Tutić, Huljić, Runjić, Dujmić и още много такива, но музикантите харесват групи като Zlatni Lajbeki, Thin Lizzy, Saxon, Dečki Z'bregov, Judas Priest, Tifa, Kultur Shock, Rifat Tepić, Iron Maiden, Adicts, Blue Oyster Cult, Divlje Jagode, Bora Spužić Kvaka, Tarantula, Vatreni Poljubac, Manowar, Milić Vukašinović, Helloween, Angel Wit.

Билетите се разпространяват онлайн и в мрежата на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

До 12:00 часа на 27 октомври, вторник, билетите ще са на цена от 20 лева. След 12:00 часа до деня на събитието цената им ще е 25 лева, а в случай на налични в деня на шоу и на място в клуба цената ще е 35 лева. Местата са строго ограничени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови