„Концерт за френски ключ“ в „Mixtape 5“ на 21 ноември

ОFFNews 20 октомври 2015 в 17:20 3680 0

Театралното представление „Концерт за френски ключ“ на Драматичен Театър „Стефан Киров“ се включва в програмата на второто издание на NightLive на 21 ноември в клуб „Mixtape 5“.

Актьорите Димитър Марков и Августин Демерджиев ще представят своя „концерт“ на NightLive Vol. 2 преди бандите Sofa Surfers и Hidden Orchestra да излязат на сцената на клуб „Mixtape 5“ със своите чисто нови албуми.

Събитието започва в 22:30 часа, когато всички зрители са поканени да станат част от вълнуващото приключение, наречено NightLive.

„Концерт за френски ключ“ представлява своеобразно надиграване между двамата актьори, които с лекота въвличат всички присъстващи в тяхната игра със смях и емоции. Двама виртуози на сатирата жонглират ловко с шегите на съдбата. „Какво се случва, когато мъжът играе на табла сам, съпругата му иска сватба като тази на Жулиета, тъщата гони лебедите в езерото, а съседката звъни на вратата с развалена ютия и още нещо наум? Кои ключалки ще отвори френският ключ?“ Отговори на тези и други въпроси ще откриете в това пиршество на хумора, което преобръща представите и клишетата за секса и романтиката, залегнали в съзнанието на съвременния човек.

Билети „Ранно Пиле“ на цена 15/20 лв. може да намерите само в магазин „Яко“ (ул. „Граф Игнатиев“ 43) или с резервация на 0886 33 33 67.

Стандартни и онлайн билета на цена 20/25 лв. има в мрежата на Eventim.bg, Пикадили, На тъмно, OMV, Технополис, Билетен център НДК, Арена Армеец и др.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови