Sevi ще свирят с Black Stone Cherry в Cофия (видео)

ОFFNews 04 юни 2019 в 14:08 1982 0

BGTSC представя: Sevi. Да, Sevi! Точно тях ще видим на сцената преди рокаджиите от Кентъки Black Stone Cherry при първото им гостуване у нас. Концертът ще се състои на 10 юли от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape 5.

Група Sevi е сформирана през 2010 година от вокалистката Светла (Sevi ) Близнакова и Рали Велинов (бас), които преди това се е случвало да работят заедно по различни музикални проекти. Заедно с Деси Маркова (клавишни), Павлин Иванов (удърни) и Илиан Илиев (китари) бандата работи здраво, а добрите резултати не закъсняват. Песни на челните места в класациите на Българско Национално радио и радио Z-rock, група на седмицата в Rock Symphony Radio (Лима, Перу), представяне в ефира на WSF Radio (Чикаго), Radio Pulsar France, Many More Radio (UK) са част от многото успехи на групата. В последните години не само песни, но и албуми на SEVI получиха положителни отзиви в медии като Metal Hammer Italy, Metal Hammer Greece, Fireworks UK, Powerplay UK, Rockmelodico Spain, HINTF Magazine Portugal и много радиостанции в Европа и САЩ.

Песни от последния албум на групата "Follow Me" звучат не само в родния ефир, но и в няколко ефирни радио-станции в Германия, Франция и Италия. Албумът е с участието на китаристката Джен Маджура (Evanescence) и вокала Томас Викстром (Therion). Смесването и мастеринг на тавата са дело на Марко Барусо, познат от работата му с артисти като 30 Seconds to Mars, H.I.M. и Lacuna Coil.

С история от 3 студийни албума, 10 видео сингъла, издаден на DVD акустичен концерт, множество участия на сцени в Италия, Сърбия, Гърция, Румъния, Швейцария, на всички сериозни фестивални сцени у нас, избрани да подкрепят шоуто на групи като Nightwish, Europe и Tom Keifer в София, Sevi са сред най-активните и интересни родни рок групи .

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

До 15 февруари билетите бяха на цена от 35 лева. В момента и до деня на концерта цената ще е 40 лева. В случай на останали в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe 
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv 

Предстои обявяването н допълнителна информация.
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови