Сара Брайтман излиза на софийската сцена с над 70 музиканти

ОFFNews 29 октомври 2014 в 16:00 2381 1

Сара Брайтман
Сара Брайтман

Сара Брайтман пристига в България с екип от 25 души, сред които бенд и тенор. Така, заедно с Симфоничния оркестър на БНР, на сцената на 12 ноември ще има повече от 70 музиканти.

Певицата е известна с разнообразния си репертоар, включващ класика, мюзикъли, поп, соул и джаз. Бендът, който пътува с нея в Greatest Hits Tour, ще отведе българските й почитатели в необятния жанров свят на певицата, а симфонистите на БНР - в най-популярните класически композиции. 

Шоуто в зала Арена Армеец на 12 ноември ще премине на поне четири езика. Списъкът от най-популярни песни на британската певица включва композиции на английски, испански, френски и италиански. В София ще чуем хитове като Time to Say Goodbye, оригинално изпълнен в дует с Андреа Бочели, и Amigos para Siempre - с Антонио Бандерас, съобщават организаторите. Хитовите парчета ще чуем изпълнени в дует с тенор, чието име Сара запазва в тайна. Най-нежният концерт на годината ще включва още и популярните версии на песните Voyage, Voyage, Who Wants to Live Forever и написаните за Брайтман партии от мюзикъли на Андрю Лойд Уебър като „Котки” и „Фантомът от операта”.

Билети за събитието са в продажба на касите на НДК, Арена Армеец и в мрежата на Eventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет, на цени от 80 до 150 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови