Рашидов моли да не се прави митинг в негова подкрепа

OFFNwes Последна промяна на 24 април 2015 в 14:07 2464 4

Вежди Рашидов

Министърът на културата Вежди Рашидов моли хората, които в социалните мрежи организират за събота митинг в негова защита, да не правят такова публично събиране.

Това съобщиха от Министерството на културата.

Рашидов смята, че не бива да се противопоставят едни хора на други хора, посочват от ведомството.

От министерството казват още, че министърът благодари на всички, които в последните дни изразиха подкрепата си за него и за това, което той и неговият екип правят за българската култура.

Над 600 души към момента са заявили присъствие в групата „Подкрепа за министъра на културата Вежди Рашидов” във Facebook. 

Вчера имаше протест пред Министерството на културата с искане оставката на Вежди Рашидов. Той беше организиран също през социалните мрежи и беше кръстен #ПейWithMe.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.04 2015 в 19:21

мултака не е с фес, а с будьоновка

24.04 2015 в 16:19

На мултака му събираха жълти стотинки да си купи червена препаска и фес, ама той не го броял за подкрепа

24.04 2015 в 15:04

аз не видях тук нито едно доказателство, че участници в протестите или хора от протестна мрежа са били на събирането срещу Рашидов.или публикувайте доказателство, или публично се извинете на читателите си! пряко към г-н Йончев отправям обвинение в поредната манипулация, както беше с НГДЕК! ама никак не ви прави чест да действате с методите на ДС! ако имате капка достойнство, ще се извините. Че рашидов е простак всички видяхме, но и че въпросният певец е още по голям простак и профан също видяхме!рашидов си е такъв по природа, но искрено работи за определени реформи(от които и кръгът около него, но и всички ние имаме интерес), които не са в интерес на"интелектуалната" номенклатура.защото и такава има у нас и тя се опитва да оцелее по изключително долен начин.и вие, г-н Йончев сте от хората, които се опитват да й помогнат. не знам поради какви интереси, но опреселено браните статуквото, обрекло ни на псевдокултурна и превдоинтелектуална среда, което няма да се спре пред нищо в опитите да си запази териториите.а воплите за рибарите, поразително приличат на снобизма на вашите, г-н йончев вопли за децата от гетото люлин, които свалили били нивото на НГДЕК...

24.04 2015 в 14:22

Аз не видех един да го подкрепи Веждичката публично... Къде са?