Rage с поздрав за феновете си преди концерта тази неделя

ОFFNews 27 ноември 2015 в 17:35 1809 0

Rage.

„Здравейте, приятели! Радваме се, че вече сме на летището в Атина и с нетърпение очакваме да свирим за вас тази неделя в София. Ще Ви изсвирим някои неща от албума „Black In Mind”. Надявам се да се видим с всички вас в Mixtape 5”.

Това е част от видеоприветствието на Rage към феновете си във връзка с концерта тази неделя, 29 ноември, по случай 20-годишнината от издаването на култовия албум „Black In Mind“. Очаква се това да е най-дългото шоу на немската банда у нас.

Очаква се музикантите да изпълнят почти всички песни от този албум и най-добрите композиции от цялото им творчество. Подгряващи ще са музикантите от Emerald Sun.

Билетите се разпространяват онлайн и в мрежите на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

Днес и утре билетите струват 35 лева. В неделя и на входа на клуба цената ще е 40 лева.

Поради повишени мерки за сигурност е възможно пропускателният режим за събитието да е по-бавен. Ето и програмата за вечерта по часове:

- 19:00 часа - отварят вратите на клуба;
- 20:00 – Emerald Sun;
- 21:00 – Rage.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови