Rage със специално юбилейно шоу в София на 29 ноември

OFFNews 28 октомври 2015 в 17:17 1801 0

Rage.

BGTSC представя специалното шоу на Rage, което ще се състои на 29 ноември в столичния клуб "Mixtape 5".

Концертът е част от турнето по случай навършването на 20 години от издаването на култовия албум на групата „Black In Mind“. Освен че ще чуем почти всички песни от този албум и най-добрите композиции на бандата, фронтменът ще ни представи и новите членове на групата – венецуелеца Маркос Родригез - китара/вокали, и гърка Василиос Маниатополос - ударни/вокали.

Също така вече е ясно, че групата работи по нов мини диск, който ще носи името „My Way“ и е планирано да се появи официално на 22-ри януари другата година, за да съвпадне и с началото на турнето им с Helloween. Съдържанието му ще е от четири композиции, две от които презаписани версии на песни от албума „Black In Mind“. Ето пълното съдържание:  
01. My Way (new song)
02. Black In Mind (title song of the album "Black In Mind"; re-recorded)
03. Sent By The Devil (from the album "Black In Mind"; re-recorded)
04. Apuesto A Ganar (Spanish version of "My Way")

Според вокала издаването на EP-то трябва да намали и времето на очакване на нов албум от групата, а такъв се очаква да се появи на пазара през май следващата година.

Билети за шоуто у нас се продават онлайн и в мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис,касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.

В момента и до деня на концерта билетите ще се продават по 35 лева, а при налични в деня на събитието и на място в клуба цената им ще е 40 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки