Queen се настаняват днес в 5-звезден хотел в България, но не казват кой

ОFFNews 22 юни 2016 в 13:36 5140 0

Снимка OFFNews

Сцената за концерта на Queen.

Концертът на легендите Queen с Адам Ламбърт в София е само на един ден разстояние, като сцената за грандиозното им шоу на стадион "Георги Аспарухов" е почти готова.

Тя е докарана специално от чужбина с 10 ТИР-а и е дълга близо 40 метра и висока 16 метра, а широчината ѝ е 20 метра.

Артистите ще пристигнат днес в страната ни, като ще отседнат в 5-звезден хотел, който обаче се пази в тайна по обясними причини.

На стадиона музиканти пък ще почиват в новоизградено "Куин селце". Там за тях ще има осигурени напитки, храни, огромни огледала и цветя, за да могат да се подготвят възможно най-добре за излизането си пред родна публика. Организаторите от СМЕ разкриха, че най-трудно е било набавянето на специален вид английски чай, но са се справили и с това.

Брайън Мей, Роджър Тейлър и Адам Ламбърт ще разполагат със самостоятелни комфортни гримьорни, като специалното им желание е подът във всяка от тях да е изцяло застлан с огромен килим, а на една от стените да има огромно огледало. Брайън Мей освен това е поискал ядки, органични плодове, разнообразие от сирена, зеленчуци, без хумус и пикантна храна и мармалад от портокали. Той ще пие шардоне и червено вино, както и сокове без захар. В гримьорната на Роджър Тейлър ще го очакват купа с плодове, най-вече банани, също уиски и вино. Гласовитият Адам Ламбърт държи на водка и енергийни напитки, ще похапва киноа и годжи бери.

Преди тях на сцената ще излязат подгряващите групи от Румъния, Великобритания и България - Grimus, Electric Pyramid и Jeremy?

Българите ще подгряват Queen освен у нас и в Полша и Румъния.

Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 17:00 часа. Първи на сцената малко след 18:00 часа ще се качат Grimus. Час по-късно ще видим Electric Pyramid, а малко преди 20:00 часа ще излязат и Jeremy? Очакванията са Queen да поставят начало на грандиозното си шоу около 21:15 часа, като изпълненията им ще продължат поне два часа.

Организаторите от СМЕ напомнят, че е останала много малка бройка билети на цени от 70 до 140 лв., които бързо свършват. Те могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови