Започна изграждането на сцената за концерта на Queen

OFFNews Последна промяна на 20 юни 2016 в 11:07 2195 0

Започна изграждането на сцената за концерта на Queen

Започна изграждането на сцената за концерта на "Queen" в София. В столицата вече са пристигнали първите от общо 10 ТИР-а, в които се транспортира оборудването, съобщават организаторите от София Мюзик Етърпрайзис. 

Концертът на QUEEN + Adam Lambert ще бъде на стадион "Георги Аспарухов" след четири дни. 

Култовата група обещава уникално изживяване - на сцената ще има пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и прожектори. Сцената ще е с ширина над 20 метра, а нейният покрив ще е над 16 метра. Очаква се работата по сцената да приключи в деня на концерта, когато ще бъдат монтирани прожекторите и екраните.

В бекстейдж зоната зад сцената в сектор Г започна и изграждането на помещенията за музикантите, където ще бъдат и гримьорните на останалите групи, които ще участват на фестивала АРЕНА МУЗИКА – румънците Grimus, британците Electric Pyramid и родното участие – Jeremy?, които ще подгряват QUEEN + Adam Lambert и на техни участия в Полша и Румъния.

Брайън Мей, Роджър Тейлър и Адам Ламбърт ще разполагат със самостоятелни комфортни гримьорни, като специалното им желание е подът във всяка от тях да е изцяло застлан с огромен килим, а на една от стените да има огромно огледало. Брайън Мей освен това е поискал ядки, органични плодове, разнообразие от сирена, зеленчуци, без хумус и пикантна храна и мармалад от портокали. Той ще пие шардоне и червено вино, както и сокове без захар. В гримьорната на Роджър Тейлър ще го очакват купа с плодове, най-вече банани, също уиски и вино. Гласовитият Адам Ламбърт държи на водка и енергийни напитки, ще похапва киноа и годжи бери.

Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 17,00 ч. Първи на сцената малко след 18,00 ч. ще се качат Grimus. Час по-късно ще видим Electric Pyramid, а малко преди 20,00 ч. ще излязат и Jeremy?. Очакванията са QUEEN + Adam Lambert да поставят начало на грандиозното си шоу около 21,15 ч., като изпълненията им ще продължат поне два часа.

QUEEN + Adam Lambert пристигат у нас на 22 юни, веднага след концерта си в Букурещ. На летището ще ги посрещнат шест луксозни автомобила седан, които ще са на тяхно разположение по време на престоя им у нас. Къде ще отседнат се пази в пълна тайна. В същия ден пристигат и останалите три групи, включени в АРЕНА МУЗИКА.

Билетите за фестивала АРЕНА МУЗИКА на цени от 70 до 140 лв все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови