Jeremy? тръгват на турне с Queen след няколко дни

ОFFNews 16 юни 2016 в 15:27 2674 0

Jeremy?

Остават броени дни до европейското турне на Jeremy? като подгряваща група на Queen + Adam Lambert. Една от най-новите, но и вече много обичани български рок банди, бе избрана лично от рок легендите Браян Мей и Роджър Тейлър, които били впечатлени от различното им и оригинално звучене.

Първият концерт, на който Jeremy? ще забият, е на 19 юни в Освиенцим (Полша) в рамките на "Life Festival Oswiecim", където бандата ще изпълни хитовете от дебютния си албум „Jeremy?“. Следващото шоу ще е на 21 юни в Букурещ.

За българската публика Jeremy? са подготвили разтърсващ лайв, който ще нагорещи атмосферата преди излизането на Queen + Adam Lambert на сцената на стадион „Георги Аспарухов“ на 23 юни.

Специално за българските фенове Ерсин Мустафов, Ташо Колев, Росен Ватев, Красимир Тодоров и Емилиян Бонев ще изсвирят няколко нови парчета, неизпълнявани до момента пред широка публика, както и най-големите си хитове от своя едноименен дебютен албум.

„За нас е сбъдната мечта да бъдем на една сцена с рок легендите Queen. Аз съм изключително повлиян от тях и буквално израснах с музиката им. Имаше определен период от живота ми, когато слушах Queen само на плочи и това е един от най-сантименталните ми спомени в музикално отношение“, споделя фронтменът на Jeremy?, Ерсин.

Веднага след приключването на съвместните си участия с Queen + Adam Lambert Jeremy? ще се включат в някои от най-горещите летни фестивали. Всички фенове могат да чуят групата на "July Morning" (Камен бряг, 30 юни), "EXIT 2016" (Нови Сад, Сърбия - Fusion Stage, 10 юли), "Golden Sands Music Weekends" (Златни пясъци, 30 юли) и Фестивал на изкуствата „Аполония“ (Созопол, 4 септември), както и някои от най-добрите летни сцени за жива музика в София.

Билети за шоуто на българите с Queen у нас може да намерите тук на цени:

- PL 1 – 140 лв.
- PL 2 – 120 лв.
- PL 3 – Front of Stage – 100 лв.
- PL 4 – 90 лв.
- PL 5 – 80 лв.
- PL 6 – Standing 70 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови