Quarto и Akaga с общ музикален проект и концерт на 17 май в НДК

OFFNews 21 март 2016 в 18:20 2625 0

Libido Project е заглавието на най-новият нестандартен и забавен музикален проект с участието на класическите музиканти от Quarto Quartet и група Akaga.

Екстравагантна и неочаквана комбинация от фънк, фюжън, джаз, класика, DJ бийтовете на DJ Borche, прекрасни секси женски вокали и мулти-инструменталното включване на Мишо Шишков - без съмнение ще разпалят страстите в зала 1 на НДК.

На 17 май цял куп великолепни професионални музиканти се събират на сцената с амбицията да представят един абсолютно нов и различен по звучене, настроение и емоция денс проект - с примамливото заглавие Libido Project.

Голяма част от програмата в него ще се състои от напълно нови, специално замислени и създадени от Quarto & Akaga денс-парчета. А ако някой все пак разпознае любiма своя песен, то със сигурност тя ще е добре “маскирана” с нов аранжимент и поднесена в забавен летен вариант, в унисон с настроението на проекта.

Mузикантите от Libido Project са намислили и подготвят записите на едно кипящо от енергия либидо-парче, което ще пуснат в ефир през април, месец преди премиерата на събитието на 17 май. Скоро ще бъдат обявени още подробности около проекта, който определено ще бъде сред акцентите на предстоящия Салон на изкуствата в НДК.

Билетите за Libido Project на 17 май в зала 1 на НДК вече са в продажба в системата на Ticketportal.bg и Билетен център в НДК. До 15 април цената им е промоционална - от 15 до 35 лв. След тази дата билетите ще бъдат между 20 и 50 лв, според мястото в залата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови