'Приятели'-те се събират през март 2021

OFFNews 13 ноември 2020 в 11:30 3234 0

Снимка Friends/Facebook

Звездата от сериала "Приятели" Матю Пери разкри, че снимките на дългоочакваното едночасово шоу, което ще събере отново актьорите, ще започнат в началото на 2021 г. Коронавирусът отложи реализирането на специалния епизод, който трябваше да излезе през 2020 в стрийминг платформата НВО Мах.

„Срещата на "Приятелите" се пренасочва за началото на март. Изглежда, че ни предстои натоварена година. И така ми харесва! “, написа Матю Пери в Туитър.

В епизода, актьорският състав няма да повтаря любимите си роли, а по-скоро ще споделя задкулисни истории и любимите си моменти от шоуто.

Според "The Wall Street Journal", участието в специалното предаване без сценарий ще донесе на всеки от шестимата актьори в главните роли - Анистън, Мат Лебланк, Кортни Кокс, Матю Пери, Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър минимум по 2,25 милиона долара.

HBO Max си осигури права върху 10-те сезона на "Приятели". Интересът към сериала се поднови, след като го излъчи Netflix. Той беше на второ място по популярност в поточния канал през 2018 г.

Слуховете, че след излъчването на шоуто, ще има продължение на сериала, бяха опровергани.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови