Последни новини за концерта на Warrel Dane този четвъртък

ОFFNews 03 ноември 2015 в 12:44 1495 0

Снимка Wikimedia.

Warrel Dane.

Този четвъртък е концертът на Warrel Dane и Velian, който ще се проведе в столичния клуб "RockIT" в чест на 15-тата годишнина от издаването на албума „Dead Heart in A Dead World“ на Nevermore.

Програма за вечерта по часове:

- 19:00 часа отварят вратите на клуба;
- 20:00 - Velian;
- 21:00 – Warrel Dane;
- 23:00 – DJ set.

Както и преди екипът на организаторите декларира, че вярва в общата ни цел - по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции. Затова и призоваваме всички посетители да спазват правилата за провеждане.

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:

- храни и напитки;
- видео камери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;

Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица.

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава. 

До деня на събитието цената на билетите ще е 35 лева, а в случай на налични места в деня на шоуто и на място в клуба входа ще е 40 лева. Местата са строго ограничени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови