Velian откриват концерта на Warrel Dane

ОFFNews 30 октомври 2015 в 21:00 2000 0

На 5 ноември ще се състои концерта на Warrel Dane в столичния клуб "RockIT" по повод честването на 15-тата годишнина от издаването на албума „Dead Heart in A Dead World“ на Nevermore.

Организаторите потвърдиха, че подгряваща група ще бъде новата метъл банда Velian, сформирана от Иван Иванов - вокали, Антонио Митов - бас, Дилян Недев - китари, Велизар Болчев – ударни и Васил Симеонов – китари, добре познати музиканти сред интересуващите се от случващото се на ъндърграунд сцената у нас, участвали в известни на родните фенове групи като Wartime, Progression и Fanagoria. 

Стила на групата е смес от пауър метъл и мелодичен дет метъл, подправена с щипка готически романтизъм. Момчетата работят здраво по представянето на първото EP на групата, което се очаква да излезе в началото на следващата година и ще бъде представено с няколко концерта у нас и Европа.

Билети за бутиковото шоу се разпространяват онлайн и в мрежата на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

До деня на събитието цената на билетите ще е 35 лева, а в случай на налични в деня на шоу и на място в клуба входа ще е 40 лева. Местата са строго ограничени.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови