Последни новини за концерта на Eluveitie

ОFFNews 13 февруари 2015 в 13:42 2266 0

Швейцарците от Eluveitie предстои да изнесат своя концерт в София в клуб Mixtape5 на 15 февруари, като подгряващи групи ще бъдат Skalmold и Wind Rose.

Шоуто е част от втората половина на европейското турне по представянето на последния и най-титулуван албум на бандата - “Origin”.

Входът на клуба ще бъде отворен в 19.00 часа за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно преди шоуто.

Групите ще излязат при следната поредност:
20.00 часа Wind Rose
20.45 часа Skalmold
22.00 часа Eluveitie

Eкипът на BGTSC призовава всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Пазете билета си и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява.

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видео камери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.;
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване.

Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица.

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

Пушенето на територията на клуба е строго забранено. Лицата, нарушили забраната, ще бъдат извеждани без възстановяване на парите за билета. 

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.

Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка

Все още има билети, които са на цена от 35 лева. В случай на налични в деня на събитието и на място в клуба ще са на цена от 45 лева.

Политиката за достъп на непълнолетни до концерта, може да бъде прочетена тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!