Подкрепете Тодор Георгиев-Toshey на международния фестивал „Откритие“

ОFFNews 17 май 2016 в 16:55 2782 0

Тодор Георгиев.

Не повече от месец, след като издаде новия си сингъл „Там където“, младата надежда на българската поп музика Тодор Георгиев-Toshey ще представи България на престижния международен фестивал за поп музика „Откритие" 2016.

Той ще се състезава в конкурсната програма за най-добър изпълнител и най-добра песен с баладата „Till The End”. Текстът и музиката са изцяло авторски, а аранжиментът е на Евгени Димитров-Маестрото. Песента е записана през 2014 г. като част от мини албума "Coming Home" преди изпълнителят да замине за САЩ, за да учи актьорско майсторство. 

Всички, които желаят да го подкрепят, могат да гласуват онлайн за парчето му „Till The End” в съпътстващия фестивалната програма международен радио конкурс, включващ общо 7 радиостанции от различни държави.
Във фестивала участват 14 песни от България, Индонезия, Италия, Испания, Малта, Македония, Румъния, Русия, Украйна, Молдова, Турция, Филипини, Азербайджан.

Финалът на международния конкурс за песен на "Откритие" е на 22 май в Драматичен театър "Стоян Бъчваров" - Варна от 18:45 часа. Тогава ще бъдат връчени и наградите от радио конкурса и онлайн гласуването.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!